Wiie!

Fan vad livet är underbart ibland :D Idag har jag fullt medvetet lagt bloggen åt sidan, hela förmiddagen så låg jag på soffan med min sambo och bara funderade över hur underbart livet är just nu. Att allt går som jag vill, allt går åt rätt håll. Det som vi var iväg på i helgen, det verkar som att det blir så som jag önskar! Underbart. Även idag har jag varit iväg på ett hemligt uppdrag som lät toppen. Nu längtar jag till helgen, eller iallafall till på söndag! Grymma planer inför det och jag kan knappt vänta. Är som ett litet barn på julafton och har fjärilar i magen :D HÄRLIG KÄNSLA! Inte blev dagen sämre när jag red Cyrus heller, han överraskar verkligen hela tiden nu. Så kul att det går framåt, framåt, framåt i hans utbildning och utveckling. Flingan fick dock nöja sig med endast en promenad idag. Men lika glad för det var han! (Men gladast var nog jag som slapp rida när det var storm ute!) hehe. Flummit inlägg nu kanske men vill bara få ut all GLÄDJE som sprudlar inom mig just nu!

Gillar

Kommentarer

Ida O,
Kul att du känner dig så glad :D Kram!
Idaolssonbast.blogg.se
Jessica,
Vart ett tag sen jag vart inne här nu, tyvvärr. Men gud vilken underbar header du fått in! :D Kul att allt går bra också! :D
Ponnylovers.se
Maya Parnevik-Muth,
Hej! Jag driver bloggen www.parnevikmaya.blogg.se! Det skulle vara sjukt kul om du titta in och slängde in en kommentar när du ändå är där ;) Hoppas det är just din typ av blogg och att du stannar kvar! ;)
www.parnevikmaya.blogg.se
ida,
Sv: Jo, veckan har varit bra.. hur har din varit? Kram! :)
idabolander.blogg.se
Kitiya,
Fin header! :)
www.dinbaby.blogg.se
Patricia,
SV; ah väldigt synd.. han var verkligen jätte fin!
trisi.blogg.se