Vilket jobb!

Var och gjorde en fotografering igår för en väns skull. Resultatet blev 600 bilder så ni kan ju tänka er vad jag har sysslat med ikväll. En hel del bilder att gå igenom med andra ord, några ska raderas och en del ska justeras lite. Ändra lite färgmättning och ljussättning. Har tagit en timme att gå igenom, radera och fixa 100 bilder.. Men nu får det vara slut för idag. Är så trött! Ska lägga mig med lite glass i sängen och kika på någon bra film. Känns som en bra avslutning på denna dag. Hur har er lördag varit? :)

Gillar

Kommentarer

Erica,
Superduper med mig, dock väldigt tävlingssugen så lite butter över att jag inte kan den än ;P Aldrig roligt med begravning, jag beklagar. Hoppas du hade roligt på festivalen!! Kramar om*
icusen.blogg.se
Linn,
Gud vad vacker han är! (:
lambada.devote.se
Sätilaryttaren,
sv, faktiskt, när man köper begagnat kan man göra riktigt bra köp :) Kollar ofta på begagnat men får hålla i pengarna ;) ja precis. åkte till Gränna i måndags för att hämta en häst till jobbet och när jag kom hem började jag fundera på om ekipaget var lagligt eller om jag ens fick dra det.. Som tur va hamnade jag precis under 3,5 ton haha ;)
satilaryttaren.se
Michaela ?,
gud så fin! :)
michaelasliv.blogg.se
Sara,
friskey
,
Tack! :) Ja jag hade väldigt roligt på festivalen! :)
friskey
,
Hihi tack :)
johanna,
Hej!!! Va med i min veckans blogg! Kram Johanna
johannaochdjuren.blogg.se
friskey
,
Tack! :D
friskey
,
Hihi visst är han! :)