Vila.

När vi var på väg hem från pappa efter att ha firat jul hos honom i förrgår så låg det en svan mitt i vägen! Vi blev helt chockade och trodde självklart att svanen var skadad eftersom den verkligen låg i mitten, reste sig inte hur nära man än körde, en annan provade att tuta och svanen vägrade flytta på sig. Vi parkerade på vägen för att hindra att någon skulle köra på den då den knappt syntes när den låg med huvudet nere. Vi hoppade ut och försökte skrämma iväg den men den bara fräste. Och då ville vi inte reta den något mer, man har ju hört att svanar kan vara väldigt aggressiva av sig.. En annan tjej som också stannade ringde till polisen vilket man ska göra när det är skadade vilda djur men dom sa att "så länge ni inte ser att den är skadad eller att det är blod så kommer det inte att prioriteras". Så då kände vi verkligen att vi var tvungen att göra något själva för ligger den kvar där så kommer den garanterat att bli påkörd. Så den andra tjejen tog mod till sig och tog en sån där plogpinne och petade på svanen med. Den fräste till en början men när hon fortsatte att peta på den så reste den på sig till slut så då jagade hon iväg den och då kunde den tydligen både springa och flyga.. Haha!
 

Gillar

Kommentarer

Michelle,
Men gud så knäppt! Skönt att svanen inte var skada i alla fall! :) God Jul!
mischakaro.blogspot.se/
Daniella,
Nejmen, hur hamnade den där? :o Sv: Det hade jag, hoppas detsamma för dig <3 Kram!
daniellamaraui.devote.se
Wilma,
Det var ju bra att den inte var skadad iallafall!
wilmairis.blo.gg
sv; ja det tror jag (och hoppas) verkligen!! <3 Skulle vara så JÄVLA sköööönt!! <3 Har du körkort? :)
neapocalypse.se
Elin,
Svar: Ja det hade jag <3 Så konstigt, men ni gjorde rätt! God fortsättning :)
www.baraaeelin.blogg.se
Life of Johanna,
Haha rolig liten svan!
lifeofjohanna.se
Felicia,
Ville bara vila, haha skön svan men tur att den inte var skadad! Har inte updt på en månad, men ett julinlägg med lite info finns nu uppe! Puss och kram
fjaelkis.blogg.se
miningalinn,
Nej vad coolt å se en sån på vägen!:)
nouw.com/miningalinn
Ryttarlivet.com,
Vilket konstigt beteende av en svan! Den kanske hade kommit ifrån sina artfränder - de brukar ju inte ofta vara ensamna sådär. Hoppas det gick bra för den sen.
www.ryttarlivet.com