Vad gjorde jag idag?

Imorse skrev jag ett inlägg att jag var på väg till Södertälje och skulle göra något som jag både hade längtat till och sett fram emot att göra i flera veckor. Jag åkte för att träffa Jörgen Gustafsson. Ni som har sett "Det Okända" på tv vet vem det är.. Och idag hade jag bokat en privat sittning med honom. När man har läst om honom så tycker vissa att han är en ren bluff medan andra tycker att han är fantastisk. Han är definitivt inte en bluff. Han berättade så mycket personliga saker om mig som jag aldrig har sagt till någon, knappt ens vågat tänka för mig själv. Och hans sätt att beskriva personer som har gått bort, är helt fantastisk. Han beskriver dessa i detalj, både hur de var som person och till utseende. I vissa fall så fick han till och med fram namn. Han kunde gå så långt tillbaka i tiden och få fram personer i min släkt som jag själv bara har sett på bild och fått berättade för mig. Det var häftigt. Riktigt häftigt. Oavsett om ni tror på andar eller är skeptiska så tycker jag att det är värt en sittning, han kommer definitivt göra er övertygade om att det finns något på andra sidan..

Gillar

Kommentarer

vanja,
sv: hih det kommer imorgon :)
vvanja.blogg.se
Linda,
Amanda,
Skulle också vilja prova något sånt :)
amandadudas.blogg.se
zandrajonsson,
sv: Ja det var jobbigt, att ha så ont i huvudet. Det gick jätte bra idag, har fått sämre syn så dom gav mig en ny klisterlapp på ena glaset :) Sen när det blir värre vilket det antagligen kommer bli så kommer jag operera och då slipper jag ha glasögon :)
fames.se/zandrajonsson
SV: Nej tyvärr ingen från imorgon. Du får följa allt från bloggen istället :)
stockholmsjenna.se
JennyM,
Måste varit väldigt häftigt! Jag känner att vissa saker kan inte folk veta om man inte känner personerna så.. ja, något måste ju finnas där och några har helt enkelt förmågan att också se det/dom:)
jmdressyr.se
Olivia Gustavsson,
sv. åh tack! SKa berätta om det på bloggen alldeles strax ;)
oliiviiagustavsson.se