Utställningen

Jag önskar att jag kunde komma in här och säga att utställningen gick hur bra som helst, Texas skötte sig utmärkt och vi vann överlägset. Men då skulle jag ljuga för er, big time. Utställningen idag blev rena katastrofen och om det fanns ett pris för den mest olydiga hunden så skulle Texas kammat hem det priset. Men så är det, det kan inte gå bra varje gång och idag var inte vår dag helt enkelt. Inget mer med det :) Det var i alla fall en riktigt bra domare som kom med jättebra tips och råd när Texas började sin egna show och det hela blev istället en privat träning för oss :) Trots sin brist i att visa sin gång så fick han fin kritik av domaren. Tur att han är bra på att stå stilla i alla fall.. Domarens kommentar: Välutvecklad med mycket fint huvud. Bra nos och bett. Bra öron. Bra kropp ben och vinklar. Fin päls. Pigg och glad. Rör sig stundtals med bra steg. Eftersom det bara var Texas som var valp i vår ras så fick han ändå en BIR-rosett och skulle därmed gå vidare till gruppfinal. Men det var lika idag som förra helgen att gruppfinalen var borttagen för valpar och istället skulle dom direkt tävla om BIS. Då kände vi att det inte längre var någon idé att vara kvar. Texas var inte på humör och vi skulle få vänta i 5 timmar innan den finalen skulle vara och då skulle man tävla mot ca 20 andra valpar. Så vi åkte hem då istället :)

Såhär såg det ut mest hela tiden.. Pigg och glad var det ja.

Tur att han kan stå still och se snygg ut i alla fall så han får några pluspoäng.

Det var en rätt stor utställning med 4 ringar och över 290 starter!

Otroligt stora och snygga rosetter, överlägset störst av alla som han har fått men ändå den rosett som han förtjänar minst..

  • Texas

Gillar

Kommentarer

Nelly,
Trist att det inte gick som planerat - men så bra att ni fick lite tips från domaren! :)
justanothermortal.blogg.se/
Klara,
sååå sjukt söt hund
klarrelito.blogg.se
M I L I N A . S E ?,
haha åh, min hund hade varit precis likadan, om inte snäppet värre. hon är en väldigt envis dam med lite för mycket energi! vi är bombsäkra på att hon har adhd haha
milina.se
Helena,
Sv: ja det är jättekul :) ja det tyckte jag med!
Nattstad.se/ziffan
Tea,
SV: Hihi ja men eller hur, håller verkligen med dig! :D Ha en riktigt bra dag, kramisar! <3
teajohnsson.blogg.se
Vilmala,
Kul! :D
vilmala.se
Pauline,
Ama de casa,
Bra beslut av dig där tycker jag. Nästa gång kanske han inte är lika busig :-) Bra omdömen ändå!
amacasa.wordpress.com
Peter
,
Så kan det gå! Bättre lycka nästa gång :-)
Daniella,
Ibland går det inte som man har tänkt sig, bättre lycka till nästa gång :) Sv: Ja, det är var det verkligen ^^ Kram!
daniellamaraui.devote.se