Update.

I början av året satte jag upp lite mål med Flingan, sådana saker som jag tyckte att vi behövde träna mer på tillsammans och lite mål om vart jag ville att vi skulle vara när detta år är slut. Jag tänkte uppdatera er lite och berätta hur det går :) ? Ett mål var att vi skulle kunna rida på ridbanan trots att andra ekipage befinner sig där samtidigt. Flingan har ju alltid haft lite svårt att koncentrera sig på sitt om det händer massa saker runt om och framförallt om andra hästar kommer, då blir han jätte fascinerad och skulle helst av allt bara vilja stå still och titta på när den andra hästen jobbar haha. Detta mål har vi så gott som uppnått. Han är betydligt bättre nu och vi kan fortfarande göra det vi ska även om någon annan är där. ? Flingan ska gå in i transporten och bli van att åka. Jag ska kunna lasta och åka iväg med honom själv. Detta mål är också nästan uppnått. Han kan äntligen gå in i transporten och går in varje gång nu men jag måste träna mer på att lasta själv. ? Vi ska åka på träningstävlingar inom både hoppning och dressyr. Detta kommer vi göra under hela året. Jag har flera träningstävlingar som jag vill iväg på och vi har ju redan varit iväg på en hoppning! :) ? Han ska bli bättre på uteritterna och vara mer ärligt fram för skänkeln. Han ska lyssna mer på mig ute och inte vara som tjuren Ferdinand och stanna och lukta på allting. Det här har blivit mycket bättre. Förut kunde han helt plötsligt tvärnita och backa flera steg för att lukta på något som vi precis gick förbi. Det gör han inte längre. Han lyssnar mycket bättre och är mer framme för skänkeln men detta är något vi ska träna mycket mer på även i fortsättningen. Jag tycker absolut att vi är på god väg mot alla våra mål och inget känns direkt långt borta längre. Han blir bättre och bättre hela tiden och gör massor med framsteg. Jag tror även det handlar mycket om mognad och att han börjar bli tryggare i sig själv.
En ovisad bild på oss från i höstas. Rufsig i håret och ljuset är alldeles knas. Men jag gillar den ändå, Flingan ser så himla söt ut :)  

Gillar

Kommentarer

Alexandra - Lakeyours,
Så fin bild!!
lakeyours.devote.se
Jessy,
Åh så fina! :D SV; Tack :)
www.nattstad.se/jessygunnarsson
ryttarlivet.com,
GRATTIS! Så himla duktiga ni har varit! Jag insåg för någon dag sedan att jag nog inte riktigt har jobbat så hårt för att nå mina årsmål jag satte upp i början av året (förutom för just ridningen) så det blir till att se över och göra en actionplan... Bra jobbat, ni verkar vara ett fantastiskt team du och Flingan!
www.ryttarlivet.com
Anita,
Så fin bild! :)
siliiins.blogg.se
MALIN,
vilka roliga mål! finns ingen bättre känsla än när man uppnår det man kämpat för! :)
malinkirstine.se
Henrik Olsson,
Hoppas att du når dina mål! :)
www.henrikolsson.eu
frida christina,
Så bra mål och vilket härlig bild!
fridachristinas.devote.se
Mizca,
Svar: Självklart kommer det bild på bordet :) Skall bara montera upp det först, vilket vi inte hunnit ännu :D
www.mizca.se
Ida,
Flingans
,
Riktigt roligt att du gillar min blogg! :D