Underbara häst

Som jag skrev innan, jag och Flingan hade verkligen ett awesome ridpass idag! Jag hade ju redan innan bestämt mig för att rida på banan och när vi kom ner dit så var det ett annat ekipage där också. Vilket bara är bra. Flingan har ju haft svårt att koncentrera sig när andra hästar vistas på banan samtidigt och han kollar hellre på vad dom gör än gör något själv. Men idag bestämde JAG mig för att strunta i det andra ekipaget och koncentrera mig fullt ut på min egen ridning och vet ni? När jag gjorde det så fick jag Flingan med mig. Ännu ett bevis på hur hästen speglar oss. Koncentrerar jag mig på ridningen så gör Flingan det också. Och idag kände jag verkligen hur han var med mig. På alla plan. Han lydde minsta vink och var otroligt lyhörd. Han gjorde alla övningar klockrent och jag passade på att lägga in galoppfattningar från skritt, vilket är en otroligt jobbig övning och han satte alla fattningar klockrent. Inte någon miss eller slarv någonstans vilken övning jag än gjorde. Så himla underbart!

Gillar

Kommentarer

Olivia Gustavsson,
sv. hihi ja visst är han!
oliiviiagustavsson.se
Linnea,
Svar: Imorgon ska jag fira pojkvännen och jobba :) Hoppas att du haft en bra vecka hittills? Och att du får en toppen kväll! Kram! ?
erne.blogg.se
linellas,
så fin häst
www.linellas.se
SV: Ja, det tycker jag verkligen! :)
RRomaites.blogg.se
Madde,
älskar känslan efter ett riktigt bra ridpass! :D kram!
mward.blogg.se
amandablomkvist
,
SV; okej :D haft en bra dag? MVH AmandaB
Julia,
Gud va bra att det gick bra! Supersöt häst också! :,) sv: Okej va roligt! Det var fler än fem som tyckte det så jag ska nog göra det:D
liarose.blogg.se
Anita,
Hanna Sahlqvist,
Va brun han har blivit haha! Minns han i somras eller något, så fin!
hannizon.se
Julia,
Vad kul att det gick så bra! Mina hästar blir också okoncentrerade när andra hästar är med. Antigen tycker dom att det är lite för kul eller så blir dom sura på hästarna. Haha ;)
jylli.bloggplatsen.se