Underbar ridtur!

Det var verkligen en underbar ridtur idag med Flingan ute i skogen. 9 kilometer red vi varav 5 kilometer var helt fokuserad på galopp. Gjorde många galoppfattningar både från skritt och trav och han skötte sig perfekt. Fattade rätt galopp 90% av gångerna i alla fall! Varierade och galopperade ibland samlad, ibland ökad, ibland bara några galoppsprång och ibland lite längre sträcka. Han blev helt slut men ändå piggare efter varje fattning. Sista galoppen så sög jag ur det sista ur honom, det var en lång backe men inte så superbrant som jag samlade ihop galoppen rejält uppför. Det var jobbigt tyckte han :) Flingan var nöjd och jag var nöjd. Perfekt med andra ord.

Gillar

Kommentarer

Meia,
sv: asså det går lite upp och ner . just nu SSO. star stable online :)
meialindholm.blogg.se
Malin,
SV: Jo men det är ganska tråkigt :/ Men jag känner att när jag är i skolan kvittar det om jag har träningsskor (går idrottsprofil på gymnasiet och elitfotbollsprogrammet så folk typ förväntar sig att man ska gå i typ träningskläder^^) Men när jag vill klä upp mig så fuskar jag och har inte träningsskorna :S ^^
www.maolions.blogg.se
linnea,
åå så mysigt och roligt *_*
colour.devote.se
Johanna,
Åh vad roligt! Alltid kul att rida ut i skogen! :)
horsesinmind.blogg.se
- S C H N A I L G U L L -,
Ja usch vad negativ jag lät nu! Men så känns det verkligen, riktigt jobbigt just nu!
www.schnailgull.blogg.se
Olivia Gustavsson,
sv. ja usch jag hatar älgar :(
oliiviiagustavsson.se
amanda,
sv; tusen tack :D
aamandastyle.blogg.se
lara,
Aa hoppas det blir ändring på de här med botox, det är helt slöseri med liv att göra detta för att få bort rynkor...för att man ska se bra ut. Helt sjukt hur människor kan vara så. Iaf vissa!
artoholic.blogg.se
Ella Stork,
jättefin bild!
ellastork.blogg.se
friskey
,
tack! :D