Trasig..

Vet ni vad som hände igår? Klart ni inte vet, jag har ju inte berättat! Men nu ska jag berätta hehe :) Jag och Micke satt ute och åt och helt plötsligt kommer det MASSOR av getingar. Jag är inte så brydd av getingar egentligen, bara de inte sätter sig på mig. De får gärna flyga omkring runt mig, men fan om dom kommer för nära liksom. I alla fall, dessa getingar var minst lika hungriga som vi var och satte sig på vår mat hela tiden, även det man hade på gaffeln och var på väg att stoppa i munnen. Till slut fick jag nog och tänkte att jag skulle ha ihjäl några så att vi kunde få äta ifred.. (vi var alltså inte hemma och kunde inte gå in och äta någonstans). Så nästa geting som satte sig på bordet bredvid mig tänkte jag att jag skulle lite lätt mosa. Jag tog det jag hade närmast tillgänglig och PANG rakt ner i bordet. Bara det att det var visst min telefon som var närmast. Vad som hände? Min telefon sprack, rejält. Och getingen flög glatt vidare utan en enda skråma.

Och jag som hade bytt ut min baksida till en spegel.. 7 års olycka nu eller? ;o

 

Gillar

Kommentarer

LORISSA LOVEBOMB,
nej fy!! så dråpligt, verkligen :/ Men tur att getingen klarade sig, haha, förlååååt >.< sv: Ja, det var verkligen en härlig dag :D
lorissalovebomb.se
Mia,
Tack så mycket! :) Tråkigt att telefonen är trasig :(
Miizing.blogg.se
Sofie?,
Nej vilken otur du hade.. :/
sofieiistheking.blogg.se
Lina Sanden,
Svar: Tack så mycket och lycka till med telefonen! ;) Kram ?
fotolina.blogg.se
Anna,
Jobbigt när man tappar en viktig sak så. :/ Hoppas det löser sig. Svar: Tackar :) Tänkte lägga ut fler såna tips.
villemo.webblogg.se
Johanna,
Åh nej vad typiskt! Jag får panik så fort jag ser en geting typ, har aldrig blivit stucken heller så har ingen aning om jag är allergisk eller inte.. Men skulle aldrig komma på tanken att smälla till en heller haha. ;)
johannaa.horseworld.se
Sessie?????????,
Nej men vad tråkigt!:(
sessie.se
Sanna Widman,
Hejsan! Nu är två vinnare uppe i Veckans Blogg. Kika in och var gärna med igen. http://sannawidman.se/2014/august/veckans-bloggar-ny-omgang-2.html#comment Ha en fortsatt bra Söndag :)
www.sannawidman.se
Wilma,
Men åh! Fasen vad irriterande! Sv: Ja :D
wilmafur.se
sv; det är faktiskt inte så svårt :) Dock är det lite svårare med matglada hästar för dom blir gärna väldigt tiggiga av sig, så jag måste nog ha några anti-tigg lektioner med Clooney + att jag ska koncentera mig på NH med honom :)
neapocalypse.blogg.se