Träning, träning

Flingan trampade av sig en sko igår och det var väl inte det bästa han kunde göra.. Vill ju helst inte låta honom vila mer nu när vi precis kommit igång igen och jag ändå ska åka bort snart. Men vi har ju faktiskt massa saker att träna på ändå som inte kräver hård ridning och idag tvingade jag med mig min sambo till stallet för lite hjälp. Jag nämnde ju förut att Flingan har himla svårt att koncentrera sig på sitt när andra hästar är i närheten så sambon fick helt enkelt ta med lilla Z till ridbanan och gå runt med henne där medan jag red lite lätt. Det var inte det lättaste att få en bra framåtbjudning och han ville inte riktigt ta skänkel så detta är något vi absolut måste träna mer på. Vi ska sko om helt om en vecka så får vänta tills dess innan jag kan rida ordentligt igen. Så den här veckan ska vi lastträna, gå ner på banan mer med sällskap och göra sånt som inte sliter så mycket på hovarna helt enkelt. Flingan i hans nya schabrak och benskydd!
Rider alltid med novabett, utan nosgrimma och utan martingal när jag ska rida kravlöst. Rider dessutom alltid utan martingal när jag rider dressyr eftersom hans steg och bogrörelser hämmas!

Gillar

Kommentarer

Malin Sjölander,
SV: visst är den underbar? jag älskar den! dock inte jag som gjort den, önskar att jag var lika duktig som hon som gjorde den. hehe
malinsjolander.se
Amanda,
Lovisa,
sv; Tråkigt, förhoppningsvis kommer snön snart :) Kram!
lovisajonsson.horseworld.se
Emma,
Vilken trevlig liten sötnos! Vad är det för en? MVH//Emma
www.fagelviksnybacka.se
my,
Kim,
Vilken sötnos!
justkim.blogg.se