Tisdag

Jäklar vad timmarna har sprungit iväg idag! Har varit iväg och fixat med lite ärenden och sen till stallet en sväng. Nu ska jag alldeles strax gå ut till mitt förråd och göra en stor rensning. Inte kul alls och jag har så sjukt mycket saker i förrådet att så fort jag öppnar dörren så ramlar saker ut. Jag började ha bra ordning där först men sen har det bara blivit att man slängt in saker uppe på allt och nu är det verkligen kaos. Så det ska jag ägna några timmar åt nu. Men jag får se det positivt, jag får bort massa skräp därifrån som jag egentligen inte ens vet själv varför jag har sparat och jag får in nytt som just nu ligger och tar plats i lägenheten så det är rörigt här inne också. Har massa saker som väntar på en plats i förrådet..
Kan ju erkänna att jag inte är världsbäst på att rensa och slänga massa saker. Jag sparar verkligen på ALLT och ser allt som "bra att ha". När jag väl har väntat tillräckligt länge på att slänga en sak och verkligen slänger den sen så har jag VARJE gång ångrat mig efteråt och inom 3 veckor från det att jag slängde prylen så kommer det ett tillfälle då den saken hade varit bra att ha. Fast jag inte har haft nytta av den på flera år så får jag det direkt när den är slängd och det är försent..  

Gillar

Kommentarer

Olivia Gustavsson,
sv. ja men det låter ju bra :D
oliiviiagustavsson.se
REBECCA,
lagt till dig nu *:) blev nummer 10
missrebecca.se
Carruuu,
haha söt bild :-) xd
carruuu.se/
Anita,
Är också duktig på att spara på saker.. hehe!
siliiins.blogg.se
Moa Mildén,
Ja det är ju superkul :D Haha tackar ;-) Kanske ett mindre misslyckande ekipage när farmor sa "vad roligt numret med kossan var" hahaha!
mildenuknow.blogg.se
Lovisa,
sv; Ja, det förstås ;)
lovisajonsson.horseworld.se
Emelie,
Sv; Ja missade bussen så ja slapp, Hahah rätt så lägligt!;) Ja ä också väldigt duktig på att spara på egentligen ba skrot...
Emeliejosefssons.blogg.se
Cathie,
Haha skulle också behöva en sån lista :P
cathie.se