TIPS REFUNDER

Ni har väl inte missat att ansluta er till Refunder? Tidigare i veckan plockade jag ut en sväng med återbäring, en summa på 260kr. Alltså 260 kronor tillbaka i rena pengar från sådant som jag ändå hade behövt/velat shoppa. Jag får tillexempel 76kr i återbäring varje gång jag köper foder till Amber (vilket ju är svårt att undvika..).

Just nu är det över 670 butiker som är anslutna och jag får ofta mail om att nya butiker och sidor har anslutit sig till Refunder. Senast var det Rizzo, Accent och Furniturebox som anslöt sig.

Jag vill påstå att det är rent idiotiskt att INTE vara medlem på denna sida. Dessutom kan man installera den så kallade "Refunder-knappen" på sin dator vilket gör det omöjligt att missa en återbäring. Då kommer det upp en pop-up om du är inne på en Refunder-ansluten e-butik.

Om man ändå ska shoppa kan man lika gärna göra det smart tänker jag. Så bli medlem du också genom att klicka på knappen (adlink) nedan.


  • Tips

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Så bra tips 😊
mandasdiary.devote.se
Sarah,
Så bra me återbäring 😊
CheerSarah.devote.se
Netti Starby,
Jättebra tips! 😃 Kramis
starbys.se
Johanna Utterberg,
Så smart tips! 😊
johannautterberg.blogg.se
Många bäckar små 😊
www.henrikolsson.eu
MALIN,
Vet inte om detta är ett samarbete? Men tänk på att alltid skriva ut om det är det! Annars bryter du mot marknadsföringslagen 😊 Kram
malinkirstine.se
Asylmamma,
Vilket bra tips! Ska genast kolla upp mer 👍🏻 Som du säger: om man ändå ska handla liksom...
www.devote.se/asylmamma
flingans
flingans,
Hej Malin!
Detta är inte ett samarbete utan ett genuint tips från mig till er. Jag märker alltid ut mina samarbeten och betalda inlägg högst upp, precis enligt lagen, vilket du ju också kan se exempel på i mina inlägg om Hooks Herrgård vilka är de senaste på min blogg att vara sponsrade. Men detta är alltså bara ett tips och jag och refunder har här ingen överenskommelse. I min blogg vill jag kunna tipsa mina läsare om sådant jag tycker är bra om det så är sätt att tjäna extra pengar, ny musik som jag gillar (kommer ett inlägg i eftermiddag!), god mat som jag ätit eller en bra film jag sett på bio. Så länge jag skriver tips så är det helt enkelt ett tips och står det samarbete så är det ett samarbete! 😊
nouw.com/flingans