This day.

Herregud vad denna dag bara har sprungit förbi. Jag och Micke var upp tidigt för att åka iväg och shoppa de allra sista juklapparna. Trots att jag och syrran var en heldag i Stockholm igår så lyckades vi inte bli klar, så idag var det bara att ge sig ut i jakten igen. Men nu tror jag att jag är helt klar, äntligen! Sen direkt när vi kom hem så gick jag till stallet. Pappa kunde ta Flingan i sista minuten igår då jag klockan 15 insåg att jag inte skulle hinna dit för vi skulle bli kvar i Stockholm lite längre än planerat. Ringde pappa och han var supersnäll och ställde upp ? Så idag tillbringade jag lite extra tid i stallet med att pyssla om Flingan. Satte också i broddar i trakterna fram, såg att han hade lite problem att komma ut från hagen då det är en liten slänt ner till hagen där det är helt täckt med is nu. Men bakhovarna får vänta ett tag till, oftast i bak han trampar sig och snubblar. Efter stallet åkte jag till pappa en sväng för att fixa en grej innan jag åkte hem och började slå in en del julklappar. Satt i ungefär 2 timmar med att slå in julklappar och blev ändå inte klar, haha! Får fortsätta imorgon, nu måste hundarna ut sen är det dags att sova :) ?

Gillar

Kommentarer

Tea,
SV: Tack så jättemycket finaste du, blir så glad! ? Ha en fortsatt fin kväll, kramisar! :)
teajohnsson.blogg.se
natalia,
Emelie,
Haha, delade filmen mest för att det var shetlands i den, men den var ju faktiskt himla mysig också. Älskar när man ser sån genuin glädje i djuren!
mliandersson.se
Amanda,
,Mysigt med julklappar!
www.amandassofi.wordpress.com
Sarah,
Oj så mkt julklappar du måste ha köpt :)
CheerSarah.devote.se
saga,
sv; Har inte tänkt något vidare på hur godkänd vår hovslagare är men vi har haft samma duktiga gubbe nu i 12 år så litar fullt ut på honom. Han har sagt att han kan se i hovarna att de är roterade litegrann efter att min ponny haft fång när han var ung (därför är det också större chans att detta kan vara ålderdomsfång) Vår hovslagare har iaf alltid anpassat sig efter hans hovar och inget har gått fel tidigare. Men såklart lär det ju vara annorlunda nu om hovbenet roterat mer. På måndag skulle vi sko om honom med hårda plastsulor och på ett annorlunda sätt som veterinären och hovslagaren kom fram till så får hoppas att det blir någon skillnad då och mer bekvämt för honom.
sagapaulsson.blogg.se
Ryttarlivet.com,
Herregud vad många klappar!!
www.ryttarlivet.com
Linn,
ojj va mycket julklappar!!:D
nouw.com/livetsomlinn
Cicci,
Jisses vad julklappar haha!:o
www.cezia.blogg.se
Flingans
,
Ja det är en del juklappar! Men många av dom är till julklappslekar och sånt :)