Texas mål 2015

Självklart har vi även en planering och några mål med Texas för år 2015. Nu börjar han bli så pass stor och det är väl egentligen nu det roliga börjar! :)

? Genomföra ett godkänt MH-test när han fyllt 1 år. Jag hoppas att vi får möjlighet att genomför MH-test tillsammans med några av dom andra i hans kull, hade varit sjukt roligt och jag vet att uppfödaren var sugen på att fixa något!

? Gå på lydnadskurs 1 Mycket av det som man går igenom i lydnadskurs 1 är sådant som Texas redan kan men alltid lär man sig något nytt och får lite bra tips! Och sen är det ju nyttigt att träna ihop med andra hundar. Lydnadskurs 1 är dessutom ett måste för att få gå någon annan kurs på brukshundklubben!

? Börja på en agilitykurs Efter att han har fyllt 1 och vi har gjort klart MH-test och lydnadskurs så vill jag börja på en agilitykurs.

? Följa med på ridturer Drömmen vore att när året är slut kan Texas följa med mig och Flingan på ridturer ute i skogen! :D

Vi ska så klart fokusera på att ha roligt ihop under det här året och busa massor! Kanske att vi åker på någon mer utställning om vi känner för det, kanske till och med en officiell? Vi kanske har lust att prova på vallning eller bruks? Ja men då gör vi det! I slutet av året kanske vi till och med startar vår första agilitytävling om vi känner oss redo. Men det är absolut ingen stress och ingen press, huvudmålet är som sagt att vi ska lära oss samtidigt som vi har roligt ihop. ?

   
  • Texas

Gillar

Kommentarer

Boel,
Bra mål Texas har :) Sv: Men eller hur haha! :p
boelish.blogg.se
Matilda Sundin,
Han är så sööt! :D
femtonplus.blogg.se
Moa,
Låter som himla bra mål. Måste säga att din header är superfin!! :)
photoMP.blogg.se
Ida,
SV: Önskar dig också ett gott nytt år! :)
lilla-pys.bloggplatsen.se
Klara,
- Caroline,
Herregud vad söt han är!!
carolinestrandberg.devote.se
ebbalovisa,
Jätte gullig hund, hoppas du får ett bra 2015! :)
ebbalindqvist.horseworld.se
Michelle Petersson,
Önskar dej STORT lycka till med dina mål! :D KRAMAR!
michellepetersson.horseworld.se/
Cicci,
Låter väldigt bra :D
www.cezia.blogg.se
Emmy Wallberg,
Riktigt fin blogg har du! Du kommer komma svinlångt! Kramar <3
www.emmys.horseworld.se