Svettigt..

Innan jag börjar.. vad har hänt med mina kommentarer? Just nu ligger min "skräppost" på kommentarerna på 70(!) st och det tickar på hela tiden, alla är ifrån olika facebook-profiler och man fattar ingenting av vad som står.. Aja, det var riktigt svettigt i stallet idag. Dels på grund av värmen och dels för att jag fick kämpa ordentligt när jag red igenom Flingan idag. Först hade jag tänkt mig ett lugnt pass och bara stämma av lite grundsaker men när jag väl satte igång så funkade ingenting. Han var så himla pigg vilket resulterar i att han blir spänd, springig och stel. Försökte verkligen att få igenom honom i traven men till slut gav jag upp och lät honom galoppera varv efter varv efter varv tills det rann svett om honom och SEN kunde jag påbörja det riktiga passet. Då var han fin och mjuk när han hade fått springa av sig sin energi :)
>Sen fick han såklart gå ut i hagen naken så att han kunde rulla sig i leran, skönt när man är svettig tyckte Flingan! :)  

Gillar

Kommentarer

Elin,
Sv: Haha, ja du det kommer jag faktiskt inte ihåg ;) . Men Kan ju säga att jag inte köpte allt, min mamma köpte några saker. Svettig men söt!!
www.baraaeelin.blogg.se
Emma,
Gör det! Sjukt bra :D
www.emmaahs.webblogg.se
Milina,
Hatar när man duschar av dom och gör dom fina och flätar deras man och sen bah Fuck you och så rullar dom sig i värsta leran..
milina.blogg.se
Sofie,
Sv: Åh tack :)
ruthsofie.blogg.se
LORISSA LOVEBOMB,
sv: TACK ska du ha! De är duktiga, både Stina och Ida, som har hjälpt mig med designen på bloggen och designen på planeringen. Själv är jag hopplös ^^
lorissalovebomb.se
Anita,
Sötnosen :D
siliiins.blogg.se
frida christina,
De blir ju så pigga nu när våren kommer!
fridachristinas.devote.se
Morgan,
Sööööthästen :D
www.nattstad.se/morganw
Wilma,
Vad jobbigt det med kommentarerna! Sv: Jasså! Ja superkul! Ja, jag ska hoppa 70 och 80 :) Kram
nouw.comhttp:/wilmafur.se
Ida,
Flingan e så gullig!! ' Skönt att du har en häst du kan "prata" med när allt känns lite sådär.. ja värdelöst! Ha en bra helg! :) <3
humlaaan.blogg.se