Sundsvall del 1

I fredags var det alltså dags. Kl 14.45 var väskorna packade och det var bara att lasta in hela familjen i bilen för att bege sig mot Sundsvall. Självklart var det inte bara jag och Texas som åkte, även Amber följde med och Micke också så klart. Vi hade bokat boende inne i stan på Scandic City som är djurvänligt. Hotellet var riktigt fint och otroligt fräscha rum. Dock kunde jag önska att rummen skulle vara lite större i och med att det faktiskt var djurrum och att djurrummen borde ha legat på första våningen istället för andra. Med valp så blir det väldigt bråttom ut på morgonen och det var inte roligt att få rummet längst bort i korridoren två trappor upp.. Men det gick! :) På kvällen på fredagen så gjorde vi inte alls mycket, tog en längre promenad med hundarna när vi hade checkat in eftersom det hade blivit några timmars resande och sedan gick vi och köpte lite godis och en varsin subwaymacka som vi åt till Idol. Sen somnade vi rätt snabbt.. ;)
07.30 ringde alaramet på lördagen och det var bara att slå upp sina trötta ögon och kliva upp. Ut med hundarna innan vi intog den goda frukostbuffén. Jag verkligen älskade Scandic Citys frukost, det var god frukost, mysig restaurang och fin inredning. Verkligen mysig stämning. Efter att hundarna också hade fått sin frukost så började klockan närma sig halv tio och det var dags att åka. Vi skulle träffas hos uppfödaren (Suzan) klockan tio och det är ca 2 mil utanför Sundsvall. Väl hos Suzan så var alla redan där när vi kom och det kryllade av hundar på gården. Det var både valpar från Texas kull, vuxna hundar och även unghundar som är från kullen innan Texas. Vi släppte lös Texas som tog ett varv runt gården och sedan kom han och satte sig vid oss. Haha! Han är en liten fegis ibland om det blir mycket och då kommer han gärna och klättrar på oss och vill att vi ska bära upp honom. Gör vi inte det så sätter han sig emellan oss och tar skydd. Ibland försökte han springa runt och upptäcka saker och hälsa på de andra hundarna och valparna men så fort han rörde sig så blev alla intresserade av honom och rusade mot honom vilket gjorde att han blev osäker och sprang tillbaka till oss haha! Lillplutten <3 Från Suzan åkte vi sedan långt in i skogen upp på ett berg där vi skulle få prova träna lite med valparna. Mer om det i nästa inlägg.. :)

Gillar

Kommentarer

Pauline,
Ryttarlivet.com,
Vilken härlig helg ni verkar ha haft. Mysigt!
Www.ryttarlivet.com
emelie andersson,
sv: åh tack fina du, vad glad jag blir :D
emeliiiiieandersson.blogg.se
Isabelle,
Vera,
Åh vad söt din valp verkar! Jag håller med dig om att scandic ärr bra, otur med rummet bara! Kram
veraholmlund.horseworld.se
Julia Svensson,
sv: JA eller hur! Det är ju bara såå fint!!? kram
www.juliiasvensson.blogg.se
Elin,
Sv: Tack så mycket :) Intressant läsning, jättebra!!! Längtar tills nästa del!!
www.baraaeelin.blogg.se
LIENE,
Låter kul :) Jag skulle vara så glad om jag hade en hund för jag älskar hundar.
lifefromwithin.blogg.se
sara,
Ellen,
Mysigt att bo på hotell! sv: Tack för omtanken! Det känns redan bättre faktiskt, så är snart på banan igen hoppas jag :)
ellengrantz.blogg.se