stallvänner/vänner

Förut när jag var yngre var vi ett gäng som umgicks i stallet. Vi kunde tillbringa varje dag med varandra flera timmar, ibland hände det att vi var i stallet uppemot 10 timmar.. Och vi hade så himla kul ihop. Vi red, vi mockade, vi körde runt varandra i skottkärrorna, vi hoppade terrängbanan utan häst, vi lekte på höskullen osv. Vi kunde prata om allt och inget och vi var verkligen bra vänner. MEN när man sedan försökte umgås hemma hos någon eller utanför stallet så blev det.. konstigt. Det blev tyst och stelt och helt plötsligt var man inte lika bra vänner. Vi hade inget att prata om eller andra liknande intressen utöver stallet och hästarna. Det blev lixom helt fel trots att det kunde vara så rätt i en annan situation. Det är himla trist för de vännerna har jag ingen kontakt med idag alls för att man inte står i samma stall eller att någon har slutat med hästar osv. Har ni varit med om samma sak? Att någon som var er bästa vän i stallet gick det lixom inte att umgås med hemma? Eller du kanske har/hade någon klasskompis som du var supertajt med i skolan men hemma.. hade ni inget att prata om eller att göra?

Gillar

Kommentarer

frida christina,
Ja, känner allt igen det där! Men tycker att det har blivit bättre nu när man blivit lite äldre :)
fridachristinas.devote.se
Karin,
Kan på sätt och vis känna igen det du skriver från när jag var ung stalltjej. Man var liksom väldigt tajta i stallet, runt hästarna och kunde hänga där dagarna i ända. Men utanför stallet blev det ingenting ofta tyst och trist. Den enda gemensamma faktorn var hästarna. Det finns dock undantag, och de vännerna är mina närmaste vänner än idag :) Sv: Ja det har varit en fantastisk helg! Energigivande :) Synd att det ska bli lite bakslag nu...
arhamn.wordpress.com
Klara,
Känner verkligen igen mig, jag har dock känt att det är lättare att vara med folk från stallet, även hemma. De i skolan har jag nästan aldrig känt någon riktig koppling till.
foxmetal.blogg.se
Katarina,
Jag känner igen det där faktiskt.. Konstigt hur det blir ibland :)
saganomensaga.blogg.se
Sarah,
Va tråkigt att ni inte hade nåt o prata om när ni inte va i stallet :/
CheerSarah.devote.se