Stallet en torsdag

Tog längre tid än planerat i stallet idag men så kan det bli när man äntligen har sällskap där, då pratas det en hel del och det drar ut på tiden.. :) Men det gör ju inget! Kul med sällskap ibland, kan lätt bli ensamt när det är så litet stall. I alla fall så red jag och Flingan ut en sväng, tog den vanliga rundan på ca 5 km. Rider ju som sagt utan stigbyglar nu och jag hade redan träningsvärk i mina lår framförallt så när jag red idag så kände jag verkligen hur det brändes i låren.. haha. Kommer väl inte kunna gå imorn. Flingan var himla fin idag, hade så jäkla härlig galopp, som att sitta på en gunghäst och bara gunga fram i lugn, mjuk och stadig galopp. Men våra ridvägar kan jag ju inte ge tummen upp för. Vi delar vägar med alla möjliga terrängfordon och som idag så hörde man att dom var ute och åkte, cross eller 4hjuling och då försöker man hela tiden lyssna vart dom befinner sig så dom inte bara dyker upp i en kurva så att man blir påkörd eller så.. Hade ju varit bättre om vi fick egna ridvägar och dom fick en egen väg där dom kan åka på för antar att dom tycker vi är lika mycket ivägen som vi tycker att dom är :)

Gillar

Kommentarer

Josephine Einarsson,
Svar: Jag med! Älskar sån här lite finfint inspo :)
photomemorys.blogg.se
Lovisa,
Sv; Åh, tack!!!
mynailtip.blogg.se
Hulda,
Tack så mycket ^^ ja precis bättre en att rida i regn :P låter som du haft en trevlig torsdag ^^
www.huldaeinarsdottir.com
bbecka,
sv: håller med dig! ja, det känns verkligen så :(
byrrebecka.blogg.se
kajsa,
Alltid trevligt med sällskap! Låter annars som en bra tur, men inte så skönt med träningsvärken kan jag tänka mig ;) och otäckt med ridvägarna, förstår att du gärna skulle vilja ha "egna" ridvägar.
kkajsajohansson.blogg.se/
friskey
,
ja men precis, samma känsla har jag också att året inte ens har börjat! :o
friskey
,
ja det blir lätt otäckt! Framförallt om dom kommer i full fart och man själv kommer i galopp och möts i en kurva, tar ju ett tag innan båda får stopp om man säger så.
lisa,
Sv: Ja, det försår jag, men bilder på hästarna är ju bra redan! ;) Skulle vara jättetacksam om du skulle hjäpla mig med en header! Tack tack för dina fina ord med! :)
hastalskarelisa.blogg.se
friskey
,
ja det hade jag! :)
friskey
,
ja men visst! :D