Stalldag

Idag har jag haft en riktigt härlig dag i stallet, att det har varit vårväder har ju inte gjort saken sämre om man säger så. Direkt när jag kom till stallet så började jag med att ta in och göra ordning P för en skrittur i skogen. Han är verkligen hur härlig som helst att rida trots att vi bara skrittar nu. Han är både pigg och lugn på samma gång och det går att styra honom genom att bara lägga tygeln mot halsen ytterst lite så viker han undan för det lilla trycket. Otroligt känslig häst men samtidigt väldigt säker att sitta på. En halvtimme var vi ute :) När vi kom tillbaka så hade jag ett telefonmöte som avverkades samtidigt som de övriga stallsysslorna. Helt perfekt att kunna prata i telefon med headset och samtidigt så andra saker gjorda. Efter det så tog jag in lilla Z så fick hon borstas ordentligt och även ta en promenad. Hon är ju väldigt speciell och tycker inte alls om att bli borstad utan trampar bara omkring i en väldans fart. Men idag så tog jag gummiskrapan och skrapade av lite vinterpäls och det tyckte damen minsann var skönt för då stod och till och med och njöt ett tag. Sist ut var Flingan, en sväng i skogen även för honom. Vi har ju varit på ridbanan de två senaste dagarna och det märktes att han tyckte det var roligt att få komma ut i skogen igen. Tanken var att mest skritta med även trava lite i raskt tempo och i lång och låg form. Men Flingan var otroligt pigg och tyckte det var så kul att komma ut att han tjuvgalopperade emellanåt och stundtals blev han även lite studsig. Men bara roligt att han uttrycker sin glädje så hindrar honom inte.. :)
 

Gillar

Kommentarer

Linda,
ja men verkligen är det ! för oss andra så går livet vidare men för de står de still..
www.nattstad.se/LindaLinnros
L a m i a s . s e,
Sv: Eller hur.. Ibland tror jag nästan det är smidigast att bara bita ihop och försöka strunta i det, lite svårt att inte ta åt sig men vet man själv att det är osanning får man väl hoppas att andra också förstår det!
lamias.se/
Milina,
Så himla fin! :)
milina.blogg.se
Anita,
Åh så mysigt :D
siliiins.blogg.se
Saragunmarie,
SV: Tack, jag ska försöka ta det lite lugnare idag :) Vilka fina hästar!! :)
saragunmarie.blogg.se/
sv, Ja alltså jag trodde inte det skulle bli så bra som det blev! och det är ju lite reklam och sådär, men det är det på blogg.se också :) tycker samtidigt det kan vara ett steg i rätt riktning mot att bli lite större och sådär :)
neapocalypse.blogg.se
Sanna Svedin,
Vilka fina bilder:)
sannasvedin.se
Flingans
,
Men precis! :D
Flingans
,
ok.