Stall- och hästlukt

Åh vilken känsla det var att komma till stallet idag! Och vad stall- och hästlukten blir tydlig när man har vädrat näsan och inte andats häst några dagar.. :) Flingan verkade ha saknat mig också för han kom direkt fram till staketet när jag kom och sen stod han flera minuter och bara nosade mig i håret, hjärtat smälte lite kan jag säga ? Idag jobbade vi 40 min från marken. Började med en promenad innan vi gick ner på ridbanan. Jag märkte att han var väldigt pigg så vi började med att busa i några minuter så att han skulle kunna koncentrera sig sen, så jag galopperade och han blev helt överlycklig. Ruskade huvudet mellan frambenen och gjorde någon konstig bock-galopp haha :) När han kunde koncentrera sig så började jag med lite basic övningar, flytta för tryck, backa förfölja osv. innan vi tog fram presenningen. Promenerade över den, stod på den medan jag skakade och vi slutade med att lägga en del av presenningen på ryggen. När jag var klar med allt stod han bara och hängde med huvudet och var helt slut trots att vi inte gjort något fysiskt ansträngande. Håller förresten på att skriva ihop nästa del om Flingans första tid hos mig, men det tar lite tid att skriva det.. Dessutom blir det rätt långt så funderar på att dela upp det i två inlägg så att ni orkar läsa.. :)

Gillar

Kommentarer

En plats i solen,
Förstår det var en härlig känsla :)
enplatsisolen.bloggplatsen.se
liana,
Men gud vad söt mule! Sv: Eller hur!! HAHAHAH ja det får vi allt hoppas på!
lianass.blogg.se
Linda,
´jadå man vet ju att man tjänat pengar på det ;) d?
www.nattstad.se/LindaLinnros
Hanna,
Sv: Den var verkligen så himla bra! Bästa konserten jag någonsin har varit på faktiskt! :) Gillar du Jason Derulo? ;D Kram <3
stockholmshanna.blogg.se
Anita,
Älskar känslan och lukten ute i stallet :D
siliiins.blogg.se
Wilma,
Sikken söt mule! :)
wilmafur.se
Sara,
Härligt :)
aamaziing.se
Amanda,
Låter så mysigt :)
amandadudas.blogg.se
Michelle,
ÄLSKAR bilden!! :) sv: Ja, det är skönt att höra att jag inte är ensam. Men det är fortfarande svårt.. men oftast kan man bara gå vidare. Finns inte mycket val!
mischakaro.blo.gg/
Kajsa,