Springande dagar

Åh vad dagarna springer iväg! Man hinner inte med alls.. Idag har jag och Flingan tagit en timmes skritt ute i skogen i rätt jobbig terräng, det var en supersmal stig men träd och grenar som hängde över, det var stenar och det var sumpmark. Så det blev ändå lite träning för Flingans del även om vi bara skrittade. Han var sådär lagom nöjd när han kom ut på asfalten igen och det blev lätt att gå.. :) Efter det har jag varit iväg till bygghandeln och köpt massa saker till altanen som vi håller på att bygga, tråkiga utgifter men det blir nog himla bra när det är klart! Vi har också hållit på och fixa lite med altanen, gjort grunden typ. Något jag alltid gör på söndagar är att titta över kommande vecka, vad har jag för aktiviteter planerade och vad har jag för saker som måste göras, så som telefonsamtal, papper som ska skickas in m.m. Känns så himla bra att ha det gjort såhär på söndagen innan veckan drar igång så vet man precis vad som väntar på måndagen. Men nu ska jag dra igång ett avsnitt av gossip girl (har panik nu när jag snart tittat på alla säsonger!) och äta upp B&J som blev över från igår. Hoppas ni har haft en riktigt bra helg, känns ändå som om den har varat i evigheter även om jag tycker att dagarna går fort.. :)
>Bild från när jag "löshoppade" Flingan för någon vecka sedan. Vi har ju inget staket och kan löshoppa ordentligt så får göra det i longerlina.. Här ligger hindret på 105-110 någonstans. :) Hihi jag ser helknasig ut men är mitt i ett steg haha!

Gillar

Kommentarer

ebba:),
åh löshoppa tyckte jag var kul när jag höll på med hästar! :)
ebbahellstrom.blogg.se
Josefine ?,
Åh gud vilken härlig bild! :D Sv: Ja, Liseberg var jäkla kul! :D
jlandgrens.blogg.se
Michelle,
Håller med dig, tiden bara rusar iväg! :/
mischakaro.blogspot.se/
amanda,
Sara,
Kul med löshoppning :)
aamaziing.se
Emelie Andersson.,
Håller med dig, tiden går himla fort! Och vad duktig han är, hoppar ju jättefint! Sv: tack fina du, vad snäll du är! <3
emeliiiiieandersson.blogg.se
Anita,
Ser bra ut! :) Så söt pålle!
babustylee.webblogg.se
NICOLE,
SV Jo jag är så glad o tacksam :) Det tillkommer ju så mycket som man inte tänker på, och ändå kommer man säkert tänka sen att man inte har något haha :) Men nu har vi kommit en bra bit på vägen :D Hur länge har du bott hemfrån? :)
nnnnicolee.blogg.se