Spontan sovmorgon

När klockan ringde imorse så var jag så himla trött! Jag snoozade jättelänge och till slut så insåg jag att jag ändå inte kommer hinna åka till stallet innan mitt möte så då stängde jag istället av klockan och somnade om. När jag sen vaknade så fick jag en chock över att klockan var 11.20! Minns inte sist jag sov så länge.. Så då fick jag istället nästan lite bråttom för att hinna till mitt möte kl 13 inne i stan. Idag är det möte på ett annat ställe och jag hittar inte riktigt dit så jag lär se till att åka i tid. Jag ska även ringa två viktiga samtal om min framtid idag men det får bli efter mötet så jag inte känner mig stressad. Och stallet efter det.. Jag som tänkte att jag skulle ha hela fredagen fri efter mötet, så blev det helt tvärtom.

Gillar

Kommentarer

Hannah,
svar; menyn hamnar bara över inläggen i webbläsaren Safari. Det är därför jag har skrivit "designen är kodad i Chrome" längst ner i menyn. :) jag har försökt fixa det, men det går inte, så därför föreslår jag att läsa min blogg i Chrome eller firefox :)
stanze.blogg.se
bbecka,
sv: ja det är de verkligen. Jag hade mitt första delmål att hoppa 30 cm bana, och sedan satt högre och högre. Men mitt slutmål var 60 cm eller högre! :D
byrrebecka.blogg.se
Julia ?,
Fin blogg! var gärna med i min veckans blogg! bloglovinbyte? :)
jjuliaa.blogg.se
friskey
,
jaha då förstår jag! :)
friskey
,
men då är det ju verkligen bra jobbat! :) Och jag tror definitivt att du kommer klara av att hoppa 1m bara du fortsätter ta det lugnt :)