Söndag

Förstår inte varför jag alltid vaknar så jädrans tidigt nuförtiden, vaknar alltid hur pigg som helst vid 8-9. Och idag var ju inget undantag. Men låg och drog mig i sängen och tittade på ett avsnitt av desperate housewives. Nu har jag dock klivit upp och hunnit äta frukost och släppt ut Bibbi på baksidan. Ska strax ta med henne ut på en riktigt promenad innan jag åker iväg till stallet. Hovslagaren kommer vid 12 idag så lär se till att Flingan är förberedd tills dess! :)

Gillar

Kommentarer

Sara,
Sv: Aaa det är jätte kul! Ikväll så ska jag nog bara chilla hemma, själv då?
ssarass.blogg.se
Alva,
SV; Jodå! Vad görs? :) Var gärna med i min tävling på min blogg! Jag vet att du som håller på med hästar, precis som jag, kommer gilla den här tävlingen! :) Kika in: http://alvac.webblogg.se/2013/february/alvacwebbloggse-i-samarbete-med-md-brodd-plugg.html Kram!
alvac.webblogg.se
Emmy,
Har en frågestund just nu.. Kom in och ställ vilken fråga du vill! http://mliandersson.se/?p=1496 Hoppas det går bra med hovis! :)
mliandersson.se
Marta,
Hej! Delta gärna i min tävling där TRE läsare kan vinna ett valfritt smycke från beckadesign.se! Länken till tävlingen: http://www.nattstad.se/stalltjej?id=6596756 Super fin blogg förresten! Ha en bra dag! Kram!
www.nattstad.se/stalltjej
Ponnydressyr - Nathalie,
Sv: Jo verkligen! :)
ponnydressyr.se
sonny,
frågestund just nu http://sonnyhstar.blogg.se/2013/february/fragestund.html
sonnyhstar.blogg.se