Snowflake

Har precis kommit hem från stallet. Hade morgonen idag igen, skönt att vara där tidigt tycker jag! Syrran och Bibbi följde med idag också, dock har det ju kommit ännu mer snö nu så det var lite svårt för dom att gå och även svårt för mig att rida då det var upp till magen på Flingan på flera ställen.. Men Flingan kämpade på bra och blev nog lite trött :)

Gillar

Kommentarer

erika,
Tycker det är så kul att din häst heter Snowflake, jag har en dvärghamster (fråga mig inte hur det gick till :P ) Men hon heter samma.
www.erikajoyisabella.blogg.se
HANNA ~ blondinen i homs,
Sv: Tack så mycket, haha vad bra! :D samma här, kram
homs.blogg.se
Sandra,
Härligt att du fick sällskap till stallet :) sv; Känner igen det där. T har åkt in en gång innan fast då bara 6mån där de inte lyssnade på oss som kunde vittna om att han var oskyldig men de kunde lyssna på en lögnare som hade snortat tjack precis innan han gått in i rättsalen. Jag har också tappat all respekt för Sveriges rättsystem. Har varit i exakt samma sits där han bara försvann och vi fick inte ha kontakt på 2,5 månad mer än genom brev. Vet hur hemskt jävla jobbigt det är och jag förstår varför du tog det valet att lämna. Det är inte en lätt sits att vara i och man ska alltid prioritera sig själv och sitt mående först. Skönt att du tog dig upp igen iallafall :) Hoppas killen i fråga även han mår bra fast att han fick sitta oskyldigt dömd. fyfan :/ kram
www.aslundsandra.blogg.se
ida,
Sv: Hihi, tackar! ;) Allt bra idag? Kram! :)
idabolander.blogg.se
Det är så mysigt med en massa snö!
londonryttaren.se