Snöväder

Snön fortsätter att fullkomligt vräka ner, finns det inget stopp på vintern? Jag har iallafall pallrat mig iväg till stallet en sväng och tro det eller ej, men motionerat båda två. Hade dock ingen lust att rida bägge i detta väder så Cyrus fick tömköras lite både med och utan skaklar. Han tömkördes mycket i samband med inridningen men sedan har det inte blivit så mycket. Och jag har länge velat köra in honom så idag tog vi första steget med skaklar och allt och det gick superbra. Helt klart bättre än förväntat.. Flingan fick ridas däremot. Han ska ju skrittas igång nu när han har fått skor. (även om dom inte hjälpte nu när det var så mycket snö att brodden inte kom ner till marken). Och pigg som han är så fick han pulsa ordentligt i djupsnön så att han arbetade ordentligt även fast han bara skulle skrittas. Flingan har en tendens att bli väldigt hög av sig och rulla in huvudet och "gå på tygeln" utav sig själv. Vilken innebär att han sänker ryggen och jobbar på ett felaktigt sätt, så idag med hjälp av all snö så tränade vi i en lägre form. Det är verkligen svårt att få honom riktigt låg! Men det gick bra och på hemvägen så var det en konstig snöklump på vägen som gjorde att vi var tvungen att hoppa upp till månen och tillbaka.

Gillar

Kommentarer

- ja den doftar riktigt gott, typ godis! :D
tjejenida.blogg.se
Aili,
Åh, vilken fin häst och vad duktig du är som rider trots att det snöar! Det gör inte jag alltid, haha! Hur stor är din häst? :)
ailis.se
Amanda,
Sv; tack :)
pandiiz.blogg.se
HANNA ~ blondinen i homs,
Sv: Jajamensan, 9 tips om tjockare hår ligger ute på bloggen nu! :D kram
homs.blogg.se
Jennifer,
Haha gud så söt med all snön på sig! Men jag håller med, vintern borde försvinna nu!!
nozlihn.blogspot.com
Moa,
Sv: Japp min helg har vart bra :) .. Fin blogg! :)
Www.moawandland.blogg.se
Julia
,
Sv : okej , vi har lite närmre men eftersom det ridhuset ägs av ett annat stall kan man inte alltid rida i det + att det ligger på andra sida E22:an så alltid kan man inte gå dit ! Men vad jobbigt att bo långt ifrån ett ridhus :)
Sara,
SV: Erkänn dem e sköna & fina!
ssarass.blogg.se
Ponnydressyr - Nathalie,
Sv: Vad kul att du håller med! :) Det måste vi verkligen!
ponnydressyr.se
Sandra AW,
Vilken härlig bild !!
www.motosidressyr.webrider.se