snö!

Okej, nu kanske ni tror att det har kommit jättemycket snö haha! Men så är det inte. Det har kommit kanske 2 centimeter eller så och det smälter nog bort lika snabbt som det kom. Men jag blev ändå glad! Nu när vi knappt har haft någon snö denna vinter så känns det bara sååå mysigt ? Jag och Flingan tog en lång skrittur på nästan en timme ute i skogen. Trots att det var så lite snö som hade kommit så byggdes det snöstyltor under hovarna på Flingan vilket gjorde att det blev otroligt halt på vissa ställen. Men det gick bra och det var en riktigt härlig tur! :) När vi kom tillbaka till stallet så pysslade jag om honom och gav honom morötter innan han fick gå ut i hagen igen. Jag passade sen på att smörja sadeln och sånt. Har tänkt några dagar nu att det är dags så idag var jag tvungen att ta tag i det. Jag smörjer mina lädersaker alldeles för sällan, helt klart.

Gillar

Kommentarer

Boel,
Åh det är så mysigt med snö! :) Sv: Visst är den! :)
boelish.blogg.se
Klara,
åå så kul snön vi fick är borta redan:(
klarrelito.blogg.se
Cassandra,
Så mysigt det ser ut :)
sensor.blogg.se
Diana,
haha, vi fick lite puder på backen i förrgår och jag var överlycklig! speciellt eftersom det låg kvar igår också. men idag har vi haft plusgrader :'( sv: ja, är glad att den dagen är över nu!! idag har det varit tusen gånger bättre och det är jag tacksam för :)
attborjalevaigen.blogg.se
LORISSA,
hur ofta ska man smörja? :O
lorissalovebomb.se
Emelie Andersson,
Åh vad mysigt :) vill också ha snö! Sv: ja riktigt skönt med helg :)
emeliiiiieandersson.blogg.se
Josefine ?,
Nämen åh vad roligt med snö :D Själv har vi inte riktigt fått något som jag riktigt räknar som snö :(
jlandgrens.blogg.se
Flingans
,
Egentligen borde man väl smörja en gång i veckan men många föredrar att smörja oftare än så! :)
emla,
åh vad mysigt. vi fick våra första små flingor idag ( 25e). Man har längtat lite efter det men det har samtidigt varit skönt att det inte varit halt eller så :)
emla000.123minsida.se