Skräpkommentarer

Alltså det kan ju inte bara vara jag som har problem med att få mycket skräpkommentarer? Det är såå himla drygt! Jag har i alla fall ett bra filter och de flesta skräpposterna hamnar där dom ska vara. Men ibland händer det att även riktiga kommentarer fastnar i det filtret och sorteras automatiskt som skräp. Därför måste jag i alla fall gå igenom skräpen varje dag för att sortera och radera.. DRYGT! Men det är väl ett känt problem hos just HorseWorld? Många som klagar på det.. Som det är just nu så får jag drygt 200 skräpkommentarer om dagen och såhär ser det ut just nu.. :

Gillar

Kommentarer

Viktoria - Gravidblogg,
Ja den är verkligen super fin! :)
fames.se/imvicky
sv, ja det ska bli såå roligt! :D <3
neapocalypse.se
emelie andersson,
sv: ja men jag tror också det :) och ibland är det synd att man har den bilden av sig själv..att man inte tror att någon ska ställa upp för en annan eller hur man nu ska förklara :(
emeliiiiieandersson.blogg.se
Daniella,
Oj men vad många skärpkommentarer! Vad är det för kommentarer egentligen? :o Sv: Tack snälla du :D
daniellamaraui.devote.se
Christina,
Låter jobbigt :/ Jag har inga problem med skräpkommentarer tack och lov :)
jinxedchrissie.blogspot.com
Pauline,
Diana,
åh, så drygt med såna kommentarer.. men att du får så många?!?!? jag får kanske fem i månaden eller nåt. sv: det ÄR så maffigt!! så vackert och häftigt och det du ser på bild är ingenting mot hur det ser ut i verkligheten :) rekommenderar starkt att åka dit :D går liksom inte att förstå bara av att se bilder för bilderna gör det inte rättvist. jag blev så besviken på alla bilder, för jag såg liksom allt med egna ögon och så skulle man fota det och det blev inte alls samma häftiga känsla. haha.
attborjalevaigen.blogg.se
Usch va störande!!
michailas.blogg.se
Ronja Alexandra,
200 per dagen, helt sjukt?! Hoppas det löser sig snart, så du slipper all skräp! :D
ronjalex.blogg.se
Veiken,
Just nu är det bedrövligt med skräpkommentarer. Jag blockerar varje skräp id för hand, men det verkar inte hjälpa alltför mycket, tyvärr! Just nu har jag ca 30 per dag! Isch!
www.veiken.se/