Ska du sluta med hästar?

En av frågorna som dök upp när jag berättade att Flingan är såld var om jag skulle sluta med hästar helt nu. Och svaret på den frågan är: jag vet inte. Just nu känner jag mig mätt på hästar, faktiskt. Men om sommaren går så kanske jag känner annorlunda i höst? Vi får se hur det blir helt enkelt. Helt hästlös kommer jag nog inte att vara för alltid, men just nu känner jag att det skulle räcka med att vara medryttare på någons häst. Det är ett enormt ansvar att ha en egen häst, det krävs massor med tid och pengar och man blir otroligt låst och uppbunden. Så att kunna rida bara någon gång ibland utan allt annat som hör till, så kanske. Om jag någonsin kommer skaffa en egen häst igen så kommer det vara ett nytt projekt, liknande Flingan. Jag skulle aldrig köpa en "färdig" häst, det är inte det jag tycker är roligt. Men som sagt, tiden får utvisa hur det blir! :)

Gillar

Kommentarer

Skogsraah ?,
Otroligt fin bild på er :)
skogsraah.se
ullie,
En del saker är helt enklet att man måste känna sej fram för att vet hur det ska bli eller bara ta en paus o fortsätta igen men annars kan man vela länge. Ta den tid du behöver ;)
weberskold.blogg.se
Oj, jag har missat helt att du sålt Flingan, men vem vet vad som händer i framtiden! Hoppas att Flingan får det bra hos sina nya ägare! :)
www.henrikolsson.eu
LORRAN,
Jag har läst ikapp på din blogg, och fasen, jag vill gråta en skvätt - så sorgligt att behöva sälja sin häst, kan inte tänka mig hur svårt beslut det måste vara! Men rätt beslut, annars skulle du aldrig har tagit det! KRAM
lorissalovebomb.se
Diana,
tråkigt att du tappat lusten... men som sagt, det kostar ju en hel del och kräver mkt tid. så det är något man ska göra om man verkligen brinner för det. sv: ja, jag blev så rörd när hon tyckte att det passade på mig :') haha.
attborjalevaigen.blogg.se
jonna,
Ja, verkligen. Synd bara att det blev en dag bara. Nu är det moln, moln, och moln... :) hehe
jonnaalm.blogg.se
amanda,
Åh så fin bild!
liindstrand.blogg.se
emla,
Oj, ja har verkligen varit grymt kass å att avsätta tid till att andas framför datorn en stund, har helt missat detta. Kom lite som en chock. Men ja, det kommer val o resor o livet och det kommer nog bli as bra. Vi håller tummarna för flingan. :)
emla000.123minsida.se
Flingans
,
Bra fråga! Kommer svara på det i ett eget inlägg :)
Flingans
,
Det var ju inte direkt att jag "behövde" sälja honom. Jag hade ju kunnat ha kvar honom jag ville, men nu kändes det inte rätt. Så visst var beslutet svårt och tungt och det är aldrig roligt att säga hejdå och stänga ett kapitel liksom men som du säger, det var rätt beslut! :) KRAM