Shopping som gör skillnad

Idag tyckte jag att jag var värd att beställa lite nya kläder och jag hittade några plagg på Gina Tricot som klickades hem. Men innan jag klickade på "beställ" så såg jag i kassan att Gina Tricot har ett samarbete med Unicef. Utöver sin beställning från GT kan man alltså köpa saker från Unicef Gåvoshop. Till exempel kan man för 20 kr köpa 6 st nötkräm som innehåller vitaminer och mineraler som ges till barn som är undernärda. Eller för 30 kr kan du köpa 9 st skrivböcker som används i skolorna och man bidrar till att barnen kan lära för livet. Du kan även köpa malariamedicin för 10 kr eller myggnät för 29kr. Har man råd att köpa kläder för ett par hundra så har man definitivt råd att lägga till ytterligare 10 eller 20 kronor, eftersom att Gina Tricot dessutom har fri frakt med koden "EXPRESS" så var detta inte ens något att fundera över. Självklart fyllde jag på min kundkorg.
 

Gillar

Kommentarer

my,
Så himla bra av dom att ha sådär! :) sv; Ja det är ganska jobbigt men lite roligt också, och för mig som bara hjälper till så är jag inte med hela dagarna :) Det är ca 25 ridskolehästar som allt ska fixas till, mat, mockning, in utsläpp och allt. Sedan är det kanske 15 privathästar som vi fodrar och tar in och ut :)
monkiapa.blogg.se/
Där måste jag in och shoppa lite! :)
www.henrikolsson.eu
Ida Gratte,
åå så fint tips <3 sv: Okej, så synd men ska nog iallafall se den och se om jag tycker om det :D
www.idagratte.blogg.se
amanda,
Vilket grymt inlägg :D
liindstrand.blogg.se
Cassandra,
Grym blogg du har! :D kicka gärna in på min. Kramiis!
nouw.com/fotobycassie
MartinaOlsson,
sv; men ellerhur! Förresten, just nu har jag en frågestund på min blogg. Så om du har något du vill fråga om så är et nu du ska fråga för att få ett garanterat svar. Jag kommer svara på alla frågor! :)
martinaolsson.myshowroom.se
Amanda?,
Åh så bra, känns som så bra när man kan stödja sånt som detta!
amandaforsman.blo.gg
Ryttarlivet.com,
Superbra initiativ! Jag uppskattar verkligen när det görs enkelt att skänka till välgörenhet. Jag är månadsgivare till Unicef och skänker pengar till en del anda organisationer också men det är så bra när man kan på påminnas och slänga in ett litet bidrag bara sådär, helt oplanerat. Tycker dock att det är synd att de inte erbjuder samma möjlighet i butikerna. Jag handlade nämligen på Gina idag och såg inget av detta :(
www.ryttarlivet.com
Maja,
Borde finnas mer sånt!!
majawallstrom.se/
Flingans
,
Ja det är riktigt bra att man kan "spontan-skänka" bara sådär! :D Men vad trist att dom inte hade detta i butikerna också, dom borde ju verkligen promota detta framme vid kassan! :)