Sen kväll i stallet..

Blev mycket senare kväll i stallet än jag hade räknat med. Hade tänkt att vara där runt 5 men kom inte dit förrän halv 6.. Skyndade mig med att fixa allt i stallet och tog sen in Flingis och fixade honom. Tänkte rida en runda som normalt tar ca 45-50 min men idag tog den 1,5 timme.. Först var han superfin i traven och var pigg i skritten också. Men efter att jag hade travat en sträcka och sen saktat av till skritt igen så blev han totalt förändrad. Han ville inte skritta, gick på stället typ och krullade in huvudet.. När jag försökte trava så travade han kors och tvärs över vägen, ner i diket och studsade, slängde med huvudet och små stegrade. Kände inte igen honom alls! Och alla stenar han såg blev ju såklart monster som försökte hoppa på honom och han var tvungen att tvärvända för varje sten.. Slutade med att jag fick skritta hela vägen hem till stallet efter att ha försökt få honom mjukgörande hela vägen dit. Därför det tog så mycket extra tid. Kände efter på honom lite extra när vi kom tillbaka för att försöka hitta vad som störde honom och troligen har han något i öronen som stör för han var superkänslig om öronen när vi kom tillbaka.. Det var han inte när vi red iväg :S .. Får kika på det mer imorgon för dom andra stod inne och mumsade på mat när jag kom tillbaka så Flingan ville bara in till sitt :)

Gillar

Kommentarer

Linn,
- Jag ska sova över hos min kompis! Haft en bra dag? :)
linnhagstedt.se
Bella & Malin,
Många intressanta inlägg uppe, dela med dig vad du tycker och lite av ditt, läs så förstår du lite vad jag menar ;) http://bellaochmalin.blogg.se/ har även ny design så tyck till :) fin blogg föresten :)
bellaochmalin.blogg.se
Anita,
Dom har sina dagar dom också! :-) kram
siliiins.blogg.se/
Hanna,
Oj, vad konstigt! Hoppas det inte händer igen!
www.hannasundbergss.blogg.se
bbecka,
sv: tror det var att han var för utsliten. Det gjorde att han inte kunde träna/tävla mera. både han och hans ryttare tränade och tävlade massa. Skulle bara vara elakt mot honom att bara stå, han var ju ändå nästan 20 :)
byrrebecka.blogg.se
friskey
,
Ja det var verkligen konstigt! :/