Saker på g.

Herregud vad dagarna är fullspäckade. Varje dag har jag flera ärenden att genomföra som dessutom är ganska stora saker och i några fall även avgörande saker som måste göras just den dagen. Jag försöker sprida ut lite så att det inte ska bli så mycket på en dag men det är svårt när det är olika deadlines att hålla sig inom. Ni skulle nog få en chock när ni såg min kalender, så mycket uppskrivet och även nedkladdat "glöm ej". Det är i alla fall en grej som har varit ganska tung att bära på och som jag har hållit på med och fixat med i ca 2 veckor. Den består av 4 delar och nu är 2/4 klara och jag börjar se en ljusning. Det sista är förhoppningsvis klart innan den här veckan annars i början av nästa och det ska bli så skönt att äntligen gå andas ut när detta är klart.. Den 3e etappen förväntas göras imorgon och jag går på nålar och har en liten klump i magens till det är genomfört.. Nu ska jag ta med Bibbi på en promenad och försöka rensa tankarna lite. Hur skönt är det inte egentligen att promenera? Tankarna sprudlar och man känner sig lite piggare och bättre till mods efteråt. ?
 

Gillar

Kommentarer

ebba:),
sv: tack så mycket! Men håller med dig, vore kul med lite nytt:)
ebbahellstrom.blogg.se
Alltid jobbigt att ha mycket att göra. Jag tar på mig så sjukt mycket, men glömmer alltid skriva ner. Jag kan boka in 5 möten på en dag... helt sjukt egentligen... Hoppas allt går som det ska! Lycka till med allt! :)
babustylee.webblogg.se
Ella,
Ja verkligen! Åh du, vilken fin och härlig blogg! Så kul med roliga bilder och texter! Jätteroliga färger och bra inlägg :)
www.teametella.blogspot.se
Olivia Gustavsson,
sv. ja usch, jag hatar det :(
oliiviiagustavsson.se
Sarah,
Najs me en promenad :)
CheerSarah.devote.se
Flingans
,
Tack så mycket! Vad glad jag blir :D