Såhär bor jag!

Det är en del av er som har varit supernyfikna på hur jag bor nu, vilket jag förstår! ;) Så här kommer lite bilder som visar er runt på gården. Vi hyr alltså denna stuga av de som äger gården och deras ena dotter bor också här på gården, i en lägenhet ovanför stallet. Alla är verkligen hur trevliga och gulliga som helst och det känns bara helt overkligt att vi fick den här möjligheten då det här är ett paradis. ?
Vår stuga, på bottenplan är det kök, vardagsrum och toalett/dusch och sen är det ett stort sovloft över halva stugan. Total golvyta ca 60 kvm inkl sovloftet!
Stall, garage och lägenhet. Den svarta dörren längst till vänster i bild går man in i gamla delen av stallet där det är 3 boxar + en liten box där vi har alla redskap. Denna del av stallet står tom just nu. Sen kan man gå igenom där inne till nya delen av stallet som består av 5 boxar och där är det fullt! Man kan också komma in till nya delen av stallet genom dörren på gaveln på höger sida. Och uppför den trappen på gaveln så kommer man upp till Linas lägenhet. Sen är det garage och trappen som är på långsidan leder upp till klubbrummet där det finns toalett och ett litet kök!
Fullstor ridbana 20x60 meter med belysning!
En liten del av hagarna. Detta är vinterhagarna och där går dom flesta hästarna en och en men ändå på en riktigt stor yta och det är gräshagar. Man ser även en liten del av ena sommarhagen. Men det här är ungefär en tredjedel av all hagmark som tillhör gården, sommarhagarna är helt fantastiska! :D
En mysig bäck som ligger precis vid gården, man ser även lite av resten av byn! :)
Åkrar i direkt anslutning till gården och där uppe är det en bondgård! Nu har ni fått se hur allt ser ut utvändigt och omgivningen runtom! :)

Gillar

Kommentarer

Viktoria Eriksson,
så fint! :)
vickons.blogg.se
my,
Så mysigt :D
monkiapa.blogg.se/
Malin Lindgren,
Wow vad lyxigt och fint ni fått chansen att bo ?
malinviola.blogg.se
Elin,
Så vackert!! :)
www.baraaeelin.blogg.se
Tea,
Så kul att se, så himla fint ju! :D
teajohnsson.blogg.se
Ida,
Va mysigt ni har det! Gillar mysiga hus. Min mamma bor i ett liknande hus faktiskt. ;)
lilla-pys.bloggplatsen.se
Flingans
,
Så fort vi har fått helt ordning här hemma så kommer det att komma bilder invändigt också! :)
Flingans
,
Det skulle jag absolut kunna fixa så småningom! :D
Mamma
,
Hur fint som helst! Förstår att ni ville flytta till detta ljuvliga paradis! <3
Amanda,
ÅÅh så avis jag blir! Vill också bo på en gård sådär vilket jag gör haha men min häst står inte här:(
amandadudas.blogg.se