Så vet du om din sadel ligger rätt

Eftersom jag håller på kollar på nya sadlar åt båda mina två så kollar jag runt lite vad man bör tänka på. Och då hittade jag den HÄR sidan och den är helt klart den bästa sida jag någonsin har kunnat klickat mig in på. Beskriver utförligt och med väldigt tydliga bilder hur sadeln ska ligga och vad man ska tänka på! Helt klart värt att kika på, även om du inte ska köpa ny sadel så är det ju bra att kolla så din nuvarande ligger rätt! :)
  Det är väldigt viktigt att man ser till att sadel och övrig utrustning sitter korrekt och är anpassat efter hästen. Är utrustningen inte helt anpassad så kan det leda till mycket allvarliga skador hos hästen om det går en längre tid, ryggproblem, ledproblem osv. Många olater kommer också av dåligt anpassad utrustning. Så se till att du har rätt utrustning för just din häst! :)
  • Tips

Gillar

Kommentarer

Caroline,
Hej, lust att göra ett bloglovinbyte? :)
iamcarro.blogg.se
Joanna,
Vill du få en massa bra erbjudanden och kunna beställa kläder, smycken, skor, resor osv till ett billigare pris? Kolla mitt senaste inlägg så är du inte långt ifrån! http://jjoannalundstrom.blogg.se/2013/january/memberscom.html#comment Förlåt om du inte vill ha såna här kommentarer, tänkte bara tipsa om denna sida och hoppas att du är intresserad. Du förlorar verkligen ingenting på det, och att bli medlem är gratis!
jjoannalundstrom.blogg.se/
Ida,
sv; Ja verkligen, det kommer bli superkul!:D
idahallgren.blogg.se
Elina?,
Hej, fin blogg! :) Vill du göra bloglovin byte? :)
Elinaolsson.blogg.se
Filippa,
sv: En kurs för en norsk tränare "Nils Christian Larsen" som bl.a har flera VM-meriter! :) Ska bli superkul!
tennisryttarna.blogg.se
Nathalie & Amanda,
- Tack så jätte mycket! :D Allt bra med dig finis? kram
ourvisionoflife.blogg.se