Ridväst

>Jag köpte ju en ny vinterridjacka för ett tag sedan och den är verkligen grymt varm och skön. Problemet med den är att den blir FÖR varm de dagar som det bara är några enstaka minusgrader ute, då räcker det att jag bara har ett linne under och blir ändå hur varm som helst.. Så nu har jag funderat lite på om jag ska ta och köpa en ridväst/täckväst också som jag kan ha de dagar som det inte är superkallt ute. Jag har aldrig riktigt varit en "västmänniska" tidigare men jag tycker att det är galet snyggt och nu är jag lite sugen på en! Fördelen med en täckväst är ju att man blir lite smidigare med armarna (man behöver inte känna sig som en michelingubbe) samtidigt som man håller sig lagom varm när man rider och håller på och fixar i stallet. Satt och kikade runt lite på olika sidor och hittade denna sida som har riktigt snygga ridkläder. Fastnade direkt för den här västen och med den här tröjan och ett par bruna ridbyxor till så hade outfiten blivit komplett! :) Vad föredrar ni när ni är i stallet? Tjock vinterjacka eller en väst med en tröja under? Om ni använder väst, berätta gärna vilken modell ni har och om ni är nöjda :)
 

Gillar

Kommentarer

Matilda,
sv: Åh tack din kommentar betydde verkligen mycket! Tänkt på dina ord mycket nu, det är skönt att höra att jag inte är det enda som inte sköter skolan ;)
matildasavelind.blogg.se
Ronja,
Västen var riktigt snygg!
rustandstardust.blogg.se/
Frida,
Skit snyggt! Var hittade du dem? :D
Knuttisen.blogg.se
Emelie,
Har världens fetaste jacka men skulle gärna haft en väst!:D
Emeliejosefssons.blogg.se
Är det inte en massa minusgrader föredrar jag väst. Å andra sidan blåser det ju lätt igenom en tröja på ärmarna, så det beror helt på väder :) Generellt sätt föredrar jag att rida i väst :)
angelchanelle.blogg.se
Flingans
,
Jag vet, sååå snyggt ihop! :D
Flingans
,
Ja visst var den! :D Är riktigt sugen på att köpa den :)
Flingans
,
Dom finns på zalando.se/ridklader :) btw, det går inte att kommentera din blogg! :/
MATILDA,
Sandra,