Ridtur på Flingis

Idag tog vi en sväng i sommarhagen för att pulsa i djupsnön igen. När jag pulsar med Flingan så låter jag honom göra det i mellan 5-10 minuter åt gången. Gäller att se upp för att överanstränga dom i den djupa snön.. det är ju så lätt att man inte tänker på hur tungt det är att pulsa när man sitter ovanpå hästen. Vi provade att trava några meter och Flingan var riktigt pigg och bockade till lite några gånger. Haha :) När vi nästan var hemma så mötte vi en tom timmerbil, det var riktigt knölig väg eftersom att traktorn har åkt där innan och dom spåren har frusit. Det resulterade i att den där timmerbilen lät något fruktansvärt när den kom farandes och Flingan som i normala fall inte reagerar på lastbilar börjar galoppera på stället. När han känner att jag håller in honom så reser han sig istället på bakbenen, högre och högre. Jag hann tänka att "nu är det kört, nu slår han över" för så högt var han men istället så böjer han bakbenen och kastar sig rakt upp i luften som en kanonkula, ett sjukt stort hopp och jag trodde aldrig vi skulle nå marken igen haha! Tur att man har bra balans och inte trillar av så lätt! :)

Gillar

Kommentarer

Vilken tur att det gick bra!!!
www.henrikolsson.eu
Ida,
Härliga bilder! Å härligt att rida i snön! Hoppas att du har en riktigt grym fredagskväll du med! :)
alwaysida.blogg.se
åh gud så härligt! så härliga bilder :D Sv. Tack så mycket :D
photobylove.se
Alice,
Vad roligt att jobba lite i snön! ^^ Oj, vad läskigt att han reste sig, alltid lite obehagligt! Tur att det gick bra! :)
lallizzlife.blogg.se
Selina,
Så fin blogg du har!
seliiinaa.devote.se/
Diana,
men fy vad läskigt!!!! lite kul om man lyckas hålla sig kvar, men jag hade nog flugit av i luften :P haha sv: ja ^^ ja, det har du ju bevisat nu!! så fel man kan ha :P
attborjalevaigen.blogg.se
johanna,
ser himla härligt ut!:)
www.burvalls.blogg.se
Josefine ?,
Woooh! Underbara bilder ?
jlandgrens.blogg.se
Flingans
,
Hade gärna kikat in om du hade lämnat din bloggadress ;)
Flingans
,
Nej han såg inte vad som hände då han hade allt fokus på vägkanterna för att undvika att köra ned i diket eftersom att vägen var så smal. Livsfarligt! Vad som helst hade kunnat kommit framför lastbilen utan att chauffören hade sett det.. Som tur var så var vi på en annan väg som går parallellt med den som han åkte på med bara 2 meter emellan..