Regn.

Fy vilket väder vi fick idag! Från ingenstans så öppnade sig himlen totalt och både regn och hagel öste ner i ofantliga mängder. Åskan mullrade konstant och det var några riktigt obehagliga smällar emellan åt. Så jag kan ju säga att jag har hållit mig inne största delen av dagen. Åkte och pysslade om Flingan en stund, vi hade lite mys inne i stallet, ingen ridning idag alltså.. ;) Hundarna har knappt velat vara ute utan man har fått passa på när det har varit uppehåll några minuter. Men eftersom att jag har spenderat största delen av dagen vid datorn så har jag börjat skissa på en ny design. Jag vill ha bort det gröna och in med mer höst. Jag kan dock inte bestämma mig för om jag vill ha en stilren design eller en som är mer utsmyckad.. Hm.. får nog ta och göra två olika skisser för att sedan vidareutveckla ena :)
 

Gillar

Kommentarer

Tack :) Det blev den första designen, och hemsidan är även upplagd nu =)
jessicalindstrom.blogg.se
Amanda?,
Supertråkigt med regn! :(
amandaforsman.blo.gg
Erika,
Men oj, vilket väder :o
icanpikan.blogg.se
Ryttarlivet.com,
Fy, vilket skitväder! Iofs skönt ibland att ha en snledning att få lata sig inomhus och mysa i soffan :) spännande med ny höstdesign! Du är så duktig som orkar fixa och trixa sådär. Jag tycker egentligen det är jättekul med design men tar mig inte tiden... Kul att se när andra är kreativa iaf. Go go!
www.ryttarlivet.com
Amanda Jona [SPONTAN],
Usch vad obehagligt med ett sånt väder!
spontan.blogg.se
Det har regnat jättemycket här också!! Jag tycker du kan ha typ bilden på Flingan du har i headern, men att du "klipper ut" honom och sätter en annan bakgrund, om du fattar vad jag menar! Det hade varit assnyggt att göra en genomskinlig header också med typ ditt bloggnamn, och sen såna utklippta bilder på dig, flingan, hundarna och den det andra hästen du rider, med namn på alla dom, och så sen sätter du en höstig bakgrund på hela bloggen! :D hahaha <3
neapocalypse.blogg.se
Mia,
Ja idol är ett bra program :)
Miizing.blogg.se
Sofie?,
Vi hade det också väldigt regnigt idag! Spännande med en ny design, ska bli kul att få se resultatet sen :)
sofieiistheking.blogg.se
Sarah,
De e så himla tråkigt me dåligt väder :(
CheerSarah.devote.se
Flingans
,
Tack för tipset! :D