Proppat schema

Godmorgon! Det är sällan jag är uppe såhär tidigt haha. Men idag är det fullproppat schema och dagen startar kl 9.00. Då ska jag befinna mig på sjukhuset i grannkommunen. Kl 9 har jag alltså första mötet som beräknas hålla på en timme ungefär. Sen ska jag till en annan avdelning mellan 10-11.30. Sen lunch i 1,5 timme och sen sista mötet på ännu en annan avdelning mellan 13-14. På lunchen blir det lite häng på "stan", finns inte så mycket att kalla för stan där lixom. Men några affärer finns det och där ska jag kika. Så klart försöka få i mig något att äta också. Efter det så ska jag så klart till Flingan och fixa allt där. Kanske skrittar ut en sväng, beror lite på hur jobbig dagen har varit. Men just nu kan jag inte skriva så mycket mer, är spänd, förväntansfull och nervös inför den här dagen så har inte ro att sitta still.. :) haha men jag lovar vi hörs sen!

Gillar

Kommentarer

Carolina - Stall Assla,
Full rulle verkar det som! Just nu har vi en tävling uppe på bloggen med bara en regel! Hur enkelt som helst, kika in om du är intresserad! http://asslatjejerna.se/2013/december/decembertavling-varmebalja.html#comment
asslatjejerna.blogg.se
Linda,
Carruuu,
hoppas det går/gått bra på sjukhuset :-)
carruuu.se/
SV: Tack! Kul att det verkar ha uppskattats.
stockholmsjenna.se
Matilda,
Sv: Åh tack vännen vad söt du är! Kram ?
matildasavelind.blogg.se
Hej! Jag kör just nu med en julkalender i bloggen - dvs dagliga tävlingar, med chans till extratävlingar då och då. Så det finns stora chanser att vinna lite julklappar till både dig själv och de i din närhet! Just nu är det fyra tävlingar igång, och dagens julkalendertävling (pågår i 24 timmar) har en stor nalle som vinst. Julkalendern hittar du här: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/annikas-julkalender.html Samtliga pågående tävlingar finns länkade på min startsida! Hoppas att du finner intresse i att vara med!
nilssonpettersson.blogg.se