Organisera

Jag har kommit in i något extremt organisera-mode. Jag vill bara slänga ut allting i alla lådor, skåp och garderober. Slänga ungefär hälften (som ändå bara är skräp egentligen) och sedan vill jag organisera och strukturera allting så att var sak har sin plats. Just nu är det väldigt rörigt här hemma om man tänker på hur det ser ut under ytan liksom. Vi har slängt ner allt möjligt i lådor och tryckt in i skåp utan särskild efter tanke (panikstädning vid besök..). Jag vill liksom ha att i den här lådan så har vi sådana här saker osv. Om jag öppnar en låda så ska jag veta vad som finns där. Och är det något särskilt jag letar efter så vill jag inte behöva kika i alla lådor + skåp. Och för att inte tala om hur vårt förråd ser ut. Jag får panik bara jag tänker på det ungefär. Det är så himla mycket saker som vi inte använder alls och som vi egentligen borde sälja. Men istället har vi bara staplat saker på hög och när det inte fick plats på hyllorna nej men då ställde vi på golvet istället och nu är det världens projekt att bara ta sig in i förrådet. Jag vill egentligen fixa allting på en gång, jag hatar när saker tar lång tid. Men det känns som ett så stort projekt att jag blir trött bara jag tänker på att det måste göras samtidigt som det är väldigt energislukande att ha det så rörigt. Nu får jag skärpa mig och dagens projekt får bli köket. Idag ska det bli ordning och reda i varje vrå i köket och alla saker ska ha sin plats. Sen är det bara resten av lägenheten kvar. ;) Googlade lite organisations tips och trillade in på denna bloggen som hade riktigt bra tips och smarta lösningar på det mesta. :)

Gillar

Kommentarer

Erika,
Det gäller att börja på ett ställe, så ska det nog lösa sig :)
icanpikan.blogg.se
vanja,
sv: tack :)
vvanja.blogg.se
Alina,
tusen tack! =) hehe förstår dig jag e lite av ett organiseringsfreak ^^ Ha en fin dag =)
torstenz.blogg.se
NATHALIE - Fashionblog,
- tack fina du :) Vad smart! Ha en fin dag, kram!
nathalie.vionno.net
Linnea - fotoblogg,
Det är skönt när allting är organiserat och på sin plats så att man lätt kan hitta det man ska :) Bra bloggtips :) sv: Tack så mycket! :) Ja, det är kul att det finns :)
girlinthewood.devote.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Har gjort precis det du beskriver de senaste dagarna med mitt rum och OJ vad mycket plats jag fick över nu!
spontan.blogg.se
Life of Johanna,
Gäller nästan passa på när man får såna ryck så man får lite fixat hemma :)
lifeofjohanna.se
Mia,
Jag gillar också att ha ordning och reda på saker :) Hatar att ha stökigt och kaos, haha. Måste ha allt organiserat och ordning annars blir jag typ stressad. Har till och med olika färger i min jobbkalender för olika saker som hembesök, vårdplaneringar, möten, samråd osv. Haha :P
Miizing.blogg.se
Sarah,
Så himla duktig du e :)
CheerSarah.devote.se