+ och -

Gillar

Kommentarer

Jag har nog inga som helst styrkor inom ridning, haha!
babustylee.webblogg.se
Cornelia,
Minus: Jag har en tendens till att flaxa med högerarmen speciellt. Och ibland lägger benen av att lyssna på mig så det blir flaxigt där också. Jag kan bli lite stark i handen också. Plus: Jag har en stadig sits. Jag sitter inte och tjatar med skänklen. Det är lite -/+ i min ridning :)
teamsc.blogg.se
Ryttarlivet.com,
Jag har samma problem som du med att hålla uppe blicken. Men jag är likadan utan häst - jag tittar vart jag sätter fötterna istället för vart jag ska. Osmart men svårt att vänja sig av med!
Www.ryttarlivet.com
Rebecca,
Min styrka i ridningen är verkligen min sits. Min svaghet är att jag inte alltid ökar farten, utan sitter mer och slöar på hästryggen. Detta var iaf innan jag slutade med ridningen :)
byrrebecka.blogg.se
Olivia Gustavsson,
sv. ja men det är dom verkligen, gör det :D
oliiviiagustavsson.se
Linda,
Siri Silfvergren,
Mina svageter är nog att jag måste få ner mina hälar lite mer, höja mina händer och massa andra saker som jag inte kommer på nu ;) Sen är det saker jag jobbar på, som att rida hästen in i svängarna ordentligt, rakställa och ställa om riktigt mjukt, få mer framåtbudning på hästen och sånt. Saker som jag har plus av är nog att jag har ganska bra balans, jag är lugn när jag rider eller umgås med hästar och kan vänta in hästen ifall den t.ex. är osäker. Förresten vill jag bara säga att Snowflake är supersöt!
kees.blogg.se
Moa Mildén,
Ja nu är jag frisk, eller hoppas det! Vet ju aldrig hur jag mår när jag vaknar imorn.. Men skönt att känna sig lite hel för ett tag iaf :p Gör du headers åt andra? Mot betalning/gratis? :D
mildenuknow.blogg.se
Flingans
,
Ja jag gör ibland headers gratis till andra :)
Elin Carlsson,
Styrkor: * Orädd, lugn och tålmodig * Bra balans * Mjuka händer Svagheter: * Blicken * Min vänsterhand har en tendens till att inte vilja samarbeta lika bra som höger, haha * Blir lätt lite "rak" i sitsen när jag hoppar, så får ständigt tänka på att hänga med hästen. Väldigt fin blogg och söta hästar ! :)
www.elincarlsson.horseworld.se