Nytt bett

För ett tag sedan skrev jag om att jag ville prova ett nytt bett på Flingan. Ett bett med parerstänger. Nu har jag äntligen köpt det! Tanken var från början att jag främst ska använda det vid tömkörning eftersom Flingan inte är riktigt haj på det ännu och förstår inte riktigt vad han ska göra. Men idag tänkte jag faktiskt prova att rida på det bara för att se om jag känner någon skillnad och lättare känna hur det faktiskt fungerar på Flingan. Lättare med korta tyglar att känna efter än att försöka känna med en lång töm :) Någon som rider på detta bett? Vad tycker ni om det?
När jag köpte detta så tyckte min syster som inte är så insatt i hästar att det såg riktigt hemskt ut men faktiskt så är det ett väldigt snällt och milt bett :)  

Gillar

Kommentarer

emelie andersson,
sv: åh tack så mycket :D
emeliiiiieandersson.blogg.se
frida christina,
Jag är inte heller så bra på bett utan rider mest på ett mellan tjockt två delat alternativt tredelat och om mina axlar strejkar så på ett pellhambett (rider en överenergisk nordsvensk) därför vore det kul om du berättade lite om ditt nya bett, gärna om andra bett också om du har lust!
fridachristinas.devote.se