Northmate

Jag och Amber har fått äran att prova Northmate Green mini från zoo.se. Northmate är en platta gjort av hårt ftalat-fri plast med "grässtrån" på olika höjder mellan 1,5-5,5 cm. Alla kanter är rundade för att hunden inte ska kunna göra sig illa och det finns dessutom en kant längst ut så att fodret inte ramlar ut och som gör att man kan använda blötfoder utan att det blir blött överallt. Green mini väger endast 400 gram och är därför väldigt lätt och smidig. Tack vare plattans utformning så förlängs ät-tiden avsevärt, så har man en hund som stress-äter skulle jag rekommendera denna platta då det inte är hälsosamt för hunden att stressa när den äter. Amber har alltid varit lite kräsen på mat och när hon har ätit har hon tagit några få bitar, gått iväg till något annat rum för att lägga ut bitarna och därifrån äta upp dom en och en. Det har inte spelat någon roll om jag har använt blötfoder eller torrfoder eller vilket märke på foder jag har använt, det har alltid varit samma sak och det är väldigt sällan som hon har ätit upp all mat. Därför var jag väldigt nyfiken på hur denna skulle fungera för henne. Och vet ni? Jag blev glatt överraskad! Det blev helt plötsligt en utmaning för Amber att äta och hon fick använda nosen för att spåra upp de sista bitarna och dessutom fick hon tänka till på hur hon skulle komma åt all mat. Denna utmaning gjorde att hon kunde äta upp all sin mat utan att gå därifrån! Så nu serveras all mat på denna platta! :D Northmate finns i tre olika storlekar; Northmate Green, Northmate mini och även en som är för katt Northmate Catch. På zoo.se finns dessa tre just nu på kampanj till riktigt bra priser!

>
>
>
>
Detta inlägg är i samarbete med zoo.se

 

Gillar

Kommentarer

? BAMBI ?,
Hej sötnos! :D 2 Vackra vinnare är dragna i VECKANS VACKRA! Kika in och se om du blev en utav dem! Vann du inte? Var bara med igen! :D Puss & Kram skumbanan! /Bambi
fames.se/bambi
Elin,
SV: Tack så mycket! :) Nemen vad söt Amber är!!!!
www.baraaeelin.blogg.se
Maja,
Grym blogg tjejen !! :)) Kolla gärna in min nya blogg, den handlar om min vardag på tävling och träning med min C-ponny dumle ;)
Majamartensson.horseworld.se
Life of Johanna,
Vad spännande det såg ut :)
lifeofjohanna.se
jossan,
Men va söt haha :D sv: Haha ja det är ju typiskt, man blir bara förvånad om solen tittar fram några timmar i detta avlånga land ;)
josefinsunnanlid.blogg.se
Ida Gratte,
hihi kul :) sv: om vi spelade när vi hade konsert? Ja det gjorde vi live såklart :)
www.idagratte.blogg.se
Takai / Beatrice,
Awww vilken söt vovve du haar! :D Vad är det för ras?
takai.blogg.se
Linda [fotoblogg],
Så coolt, skulle behöva en sån till min hund :)
lindassphoto.blogg.se/
Åh vad söt! Den verkar bra! Min hund skulle dock strunta i att äta om jag hade den där.. han tröttnar väldigt fort, heh!
babustylee.webblogg.se
saga,
Så finurlig sak! :)
sagapaulsson.blogg.se