Myggmedel

Det är ju högsäsong för myggor och därmed myggmedel nu.. Dock är det väldigt svårt att hitta något som faktiskt fungerar! Själv har jag provat mig fram genom djungeln och hittade tillslut Effol. Är riktigt nöjd med deras produkter, använder mig både utav sprayen och gelen då Flingan inte tycker att sprayen är så kul på alla ställen. Vad använder ni er utav av och är ni nöjda? :)
  • Tips

Gillar

Kommentarer

Rode,
Jag har för det mesta använt mig utav ultra shield, då jag tycker att den är som mest effektiv. :) Dock testade jag effol i brist på annat för något år sedan och tyckte faktiskt den fungerade hyfsat bra vad jag minns! Bra om man kan hitta något extra alternativ som faktiskt funkar om det andra skulle sälja slut under sommarmånaderna. :)
coriniz.blogg.se
Erika,
Hej :) Ja men Gud hemska mygg och hästflugor! Jag använder det här fyra svarta sprejen kommer inte ihåg namnet nu bara för det men det funkar väldigt bra!! Hel nöjd och har provat annat. Dock har jag mest problem med mig själv just nu :p mina bett blir så stora och kilar/gör ont så mycket.
Www.erikajoyisabella.horseworld.se