Mockningsskola

Eftersom att jag idag börjar att jobba på heltid så har Micke lovat mig att mocka åt Flingan mån-fre varje vecka. Det känns viktigt för mig att Flingan alltid får komma in till en nymockad box efter en dag ute i hagen och det är därför Micke ska hjälpa till. Det är dock inte alls lätt att lära någon annan att mocka haha! Jag har mockat typ mellan 9.500-10.000 gånger i mitt hästliv så det går liksom som på räls, snabbt och smidigt. Men när Micke mockar kan jag inte hålla mig från att skratta. Spånet rinner knappt igenom grepen och allt som ska vara kvar på grepen flyger åt alla håll och kanter. För att inte tala om hur svårt det verkar vara att träffa skottkärran.. haha! ;) Man har verkligen glömt bort hur det var att mocka i början, alla har vi varit där och kämpat innan man hittade tekniken och känslan. I ca 2 veckor har han fått gå under upplärning och jag har då försökt lära honom olika tekniker och lite tips och trix för att det ska gå så snabbt som möjligt, han tycker ju liksom inte att det är sådär jätteroligt och vill därför att det ska gå snabbt och jag vill ju samtidigt att det ska bli noga.. Idag är det i alla fall första dagen som han ska mocka helt ensam. Det ska bli spännande att se resultatet sen när jag kommer hem och jag ska försöka att inte vara för hård på honom.. ;)

Gillar

Kommentarer

miningalinn,
Boru du vid stallet eller måste du åka dit?(: Sv: Tack så mycket!:)
www.nouw.com/miningalinn
Aschmanda,
sV: Ja jag med :D Har varit seg men ledig :D Dock mycket plugg. Du då ?:)
aschmandas.devote.se/
Tea,
SV: Hihi åhh ja men eller hur alltså, håller med dig!! ;) ha nu en riktigt fin kväll, kramis! <3
nouw.com/teajohnsson
Nathalie,
Skönt att du kan få lite hjälp!
nouw.com/nathaliemaria
Daniella,
Wow 10 000 gånger :o Sv: Ja verkligen, den perfekta presenten ^^
daniellamaraui.devote.se
shazi,
Hahah jag är så himla dålig på att mocka! gör det ju typ aldrig eftersom han står på lösdrift ;)
neapocalypse.se
ida foto. ?,
hahah åh! vet själv hur de är när någon annan har mockat och man kommer till sin box och bara hmmmm så här ska det inte se ut.. ;) hahah :'D är väääldigt noggrann och petig med min mockning till Kalle, vill oftast göra det själv hahah :'D
idanilssonphoto.se
Anna,
Vad roligt det låter med upplärning för att mocka.. Men jag vet hur det går till, så vet att det kan vara riktigt svårt att få in flytet på det :)
annaterneborg.blogg.se
Veiken,
Hahaha! Jag minns när jag var barn och såg när folk mockade åt korna. Det var skillnad på vem som gjorde det! Övning ger färdighet! :)
www.veiken.se/