Mitt jobb

Vad roligt att ni var så många som undrade om mitt nya jobb! :) Jag började alltså mitt nya jobb igår som ekonomiassistent. Jag gör lite blandade saker och man skulle egentligen kunna säga att tjänsten är både som ekonomiassistent och administrationsassistent då jag gör lite både och. Vanliga arbetsuppgifter som görs under en dag är att fixa posten, både den som ska gå ut (frankera alla kuvert) och den som kommer in (sprätta upp och sedan sortera så posten kommer till rätt avdelning/person), jag håller koll så att alla inkommande betalningar kommer som dom ska och är det någon betalning som krånglar så fixar jag det (tex någon har angett fel belopp eller OCR-nr), jag arkiverar vissa saker samt diarieför det som ska in i diariet. Jag sköter även företagets info-mail och sorterar inkommande mail (vidarebefordrar till rätt avdelning/person och sorterar skräpmail). Som ni märker så är det en hel del olika arbetsuppgifter som jag har att göra! :)

Gillar

Kommentarer

vanja,
sv: tack :) så kul med jobb :D
nouw.com/vanjauhlander/
Diana,
åh, vad spännande!! :D sv: nej, det hoppas inte jag heller :S
attborjalevaigen.blogg.se
marina,
sv. Tack så himla mycket. :) Låter som en bra jobb och man tröttnar kanske inte lika fort om man har så mycket olika uppgifter. :)
marinapalme.blogg.se
Ida,
Maja,
Gud så kul med nytt jobb och nya utmaningar! Även fast det är mycket och göra så måste det vara kul att ha så mycket olika uppgifter, blir inte lika ensidigt! Galet fin är du!
majawallstrom.se/
Sarah,
Va kul att du har fått ett jobb :)
CheerSarah.devote.se
Pauline,
vad roligt! :)
lillafrokenhurtig.se
Amanda?,
Åh, du är så himla fin!
amandaforsman.blo.gg
Anna,
Vad kul det låter. Och intressant :)
annaterneborg.blogg.se
åh vad roligt, hoppas det fortsätter lika bra :) Sv: tack så mycket ?
photobylove.se