Min stjärna!

Idag var jag och Cyrus iväg på äventyr. Älskling och pappa kom till stallet och såg till så att jag kom iväg, ingen av dom kunde tyvärr följa. Jag backade och vände helt själv med transporten på stallplan och imponerade på dom båda haha. Gjorde klar Cyrus och tog ut honom, han är ju inte så supervan att åka transport, har bara gjort det 3 gånger totalt med mig så jag var lite orolig över hur det skulle gå.. MEN han stannade till när han såg transporten, frustade och klev rätt in! Sen stod han såklart som ett ljus hela vägen tills vi var framme. Väl där så var jag ju helt själv men det gick bra att lasta ur, han gnäggade lite åt dom andra hästarna där och sen var det inget mer med det. Gick in i ridhuset som världens coolaste ponny, imponerade på ALLA som såg honom där. Ingen trodde att han bara var 4 år, lugn, cool och bara fann sig i situationen, ny miljö, nya ryttare, lastbilar som åkte utanför och han beter sig som ingenting. Han presterade verkligen och jag blev alldeles varm inombords av att se honom vara så himla duktig haha :) Mitt lilla hjärta<3
  Efteråt så klev han såklart rätt in igen och det var bara att åka hem :) Väl hemma så la han sig direkt i sin box och rullade. Haha så söt!

Gillar

Kommentarer

Nelly,
Hej, kul att ha en sån häst. Bara fyra bast lixom! Har precis börjat att läsa din blogg men den äger och jag tycker den är helt underbar. Både för att jag älskar hästar som dej och för att jag tycker de är kul att läsa de du skriver. Fattar inte att bloggen inte är större! ;)
Nellsansliv.blogg.se
Cathie,
Ååh vad duktig!! :)
cathie.se