Mera bakning

Idag kunde jag fortsätta min bakning och nu var det dags att provbaka min födelsedagstårta! Jag gjorde den i bakelseform bara för att checka alla smaker och så, så att det blir perfekt när det väl är dags att göra den riktiga tårtan ;) Tänker inte avslöja ännu vad det blir för tårta då det alltid blir en överraskning för samtliga av mina gäster och jag vet att några av dom läser här.. Så ni får hålla ut, jag kommer självklart lägga ut recept osv sen när jag kan :) Förra året gjorde jag en superfräsch och somrig regnbågstårta, detta blir något helt annat. Som ni kan se så innehåller det i alla fall choklad!
 

Gillar

Kommentarer

Emla,
Mums!! Älskar choklad :D !!! Blir spännande att se vad du gjort för gott sen :) Vad använder du när du tar dina Bilder?:) o bruka du använda några foto program?
Emla000.123minsida.se
Viktoria Eriksson,
nam så gott :)
vickons.blogg.se
Lovisa Magnusson,
Vilka härliga bilder :D
lovisamagnusson.webblogg.se/
fashion,
Mums ser så gott ut!! :D
nattstad.se/fashioninspiration
amanda,
Sofie?,
Spännande och allt det där såg väldigt mumsigt ut!;)
sofieiistheking.blogg.se
Sofia,
Gud vad gott :D
byfia.com
Julia Svensson,
sv: Ja det var verkligen härligt!!? kram
www.juliiasvensson.blogg.se
Mia,
Ja precis, det har du rätt i! Man märker vilka man kan ställa pengafrågan till och vilka som inte vill prata om det. Jag har inga problem med att svara på den frågan om jag får den, men många vill ju inte uppge deras lön osv. Mums vad gott det ser ut! Jag älskar tårta med choklad, mosad banan, vaniljvisp :)
Miizing.blogg.se
Anna,
Så gott det såg ut! :D Svar: Hehe, det är nog många. Själv är jag lite efter. :P
villemo.webblogg.se