Med nerverna på utsidan

Flingan fick gå en tidig morgon runda idag, kl 8 var vi iväg. Han var väldigt spänd och nervös hela ridturen, vet inte om det var för att det blåste så mycket? Ifall jag kom åt med skänkeln så exploderade han i luften. Så det fick bli en hel del lösgörande arbete i skritt, små volter, ställa, böja kolla så att bromsen funka osv. Slappnade av stundvis och gick riktigt fint. Travade även lite grann, några steg trav, halt. Några steg trav och halt. Så att jag verkligen fick känna att han var med mig och han blev väldigt lyhörd för just halt och stannade vid minsta lilla sen när vi skrittade. Trodde att jag hade fått honom helt avslappnad när vi väl vände hemåt igen så jag längde ytterst lite på tygeln så han kunde få sträcka ut lite grann, och POFF så exploderade han igen. Men efter det så gick han och frustade hela vägen hem... så tror han var nöjd med dagens ridpass ändå! :)

Gillar

Kommentarer

- S C H N A I L G U L L -,
Hej vilken fin blogg! Titta gärna in på min och säg vad du tycker! Jag vill även tipsa om att vara med i min Veckans blogg, som avslutas nu på söndag! http://schnailgull.blogg.se/2013/february/entry.html#comment Kram! :)
www.schnailgull.blogg.se
Jessica,
Sv; Ja det var tur! :) Tack detsamma! :)
Ponnylovers.se
Alva,
Sv; Jodå! :) Vad görs?
alvac.webblogg.se
Emma,
Vilken fin blogg! Fin häst :) Var gärna med och tävla om veckans blogg, på min blogg! (ryttarbrud.blogg.se) Kram!
ryttarbrud.blogg.se
erika,
Melissa,
Jättefin blogg! :) <3
melissabudak.webblogg.se
Kajsa,
Nu har vi "VECKANS BLOGG" på bloggen, delta gärna, enkla regler! :D http://kajsaochtuvas.blogg.se/2013/february/vinnaren-av-veckans-blogg-ny-omgang.html
kajsaochtuvas.blogg.se/
Li N,
Åh vad söt! :)
linester.blogg.se