Markarbete

Gjorde lite markarbete med Flingan idag, jag försökte rita upp övningen men det blev ganska rörigt haha:
Jag hade alltså en bom och ett litet kryss i mitten av ridbanan. Övningen startar där den rosa färgen startar vid A och den är i galopp. Man kommer alltså fram i vänster galopp, galopperar ett varv på den stora volten, över krysset, sen fortsätter man runt och ner längs långsidan, styr in på bommen som ligger utanför krysset och över bommen gör man galoppombyte och byter varv. Man galopperar hela kortsidan vid C och hela långsidan ner och sen in ett varv på volten och över krysset igen. Flingan skötte sig perfekt och satte varje galoppombyte och galopperade i en jämn och stadig galopp genom hela övningen. Han var otroligt fin och mjuk att jobba med men trots det så kändes det som att någonting inte stämde helt och hållet. Han kändes inte helt fräsch. Hoppas att det bara är något tillfälligt.
 

Gillar

Kommentarer

Wilma,
SV: Ja det är det!
wiimzanwilma.blogg.se
Tigerhonan,
Ja visst är det :)
tigerhonan.blogg.se
Nora Bååth,
Just nu har fem bloggar chansen att få synas framför mina 600 läsare, all info hittar ni på bloggen :) Härlig blogg du har förresten :)
norabaath
Ella Stork,
sv. ja det är superbra! kram på dig :D
ellastork.blogg.se
vanja,
sv: tack, själv? :)
vvanja.blogg.se
Kajsa,
Vad roligt att det gick bra! :D
kajsaochtuvas.blogg.se/
Katarina,
Det är en som handlar om ett häst spel (starstable) den heter ariaviktoriastarstable.blogg.se jag har den med en kompis :)
shettisdrottning.blogg.se