Måndag

Vilken måndag jag har haft! Känner mig redan helt slut och det hade gärna fått vara helg nu igen.. Har åkt runt på olika ställen och pratat med chefer om min framtida plan, det tog på krafterna rejält kan jag säga. Åkte sen hem till syrran och snackade lite om allt möjligt, hennes pojkvän ska flytta in hos henne så hon var mitt uppe i att rensa en massa så då passade jag så klart på att plocka lite saker som jag ville ha! haha :) Efter jag hade varit där så gick jag direkt till mitt möte med min coach, hon tyckte jag hade gjort mina uppgifter så bra så att hon blev alldeles rörd och var tvungen att ta av sig glasögonen för att torka tårarna.. haha! Kul ju! :D Direkt när jag kom hem därifrån så åkte jag till stallet och tog hand om Flingan. Som jag skrev nedan så blev det inte mycket till ridning, mest mys! Hela kvällen har jag sen spenderat med att fixa en massa här hemma. Och nu är jag helt slut. Ska svara lite på kommentarer sen lägga mig och sova till en film. Hoppas ni haft en bra måndag allihopa!

Gillar

Kommentarer

Malin/Unghäst utbildning,
Sv: Tack!:) Jo hade det ej varit för att vi fann Silver så hade hon nog ej haft ponny nu!:). Men vi hade turen som fann Silver! & han är den absolut perfekta barnponnyn som bara går & hitta! Han e guld värd O värd sin egen vikt i guld:)
www.sweetnezhorse.blogg.se
Katarina,
Ja det känns så roligt :) Tack detsamma!
shettisdrottning.blogg.se
Elin,
Åh tack!<3 allt bra?
elinkristensson.blogg.se
Anita,
Sött citat! :D
siliiins.blogg.se
H',
Sv. Håller med åh, varför ska cyklar vara så dyra liksom? :( Ja, det var verkligen god!
fames.se/hjjonsson
friskey
,
Vilken tur att ni hittade honom då! :)
friskey
,
jadå, allt är bara bra! sj? :)
friskey
,
ja det kan man undra :( jag behöver egentligen en ny cykel då min jag har nu inte har några fungerande bromsar.. men som sagt det är DYRT och jag lägger hellre pengar på annat.. ;p