Mall of Scandinavia

Så äntligen fick jag bege mig till Sveriges nyaste köpcentrum. Vi kom dit lagom till dom öppnade och gick där i timtals. Otroligt fin och fräsch galleria med lite lyxkänsla. Men vi tyckte att det var lite rörigt och att det inte fanns något logiskt varv att gå, det kändes som att man missade butiker och inte riktigt kunde lokalisera sig. Så det krävs helt klart fler besök ;) Vi inhandlade lite mer julklappar så nu är jag snart klar med det vilket känns väldigt skönt! Hur ligger ni till? :) Jag kom så klart därifrån med en del grejer till mig själv också. Lite nya kläder. Behövs alltid och jag köpte absolut inget onödigt. Dessutom, med hjälp av presentkort, rabatter och erbjudanden så betalade jag totalt bara ca 200kr ur egen ficka för kläder som annars skulle kostat runt tusenlappen totalt. Shopping när den är som bäst helt enkelt! ;)

Gillar

Kommentarer

Viktoria Eriksson,
har några julklappar kvar att införskaffa sj :) så fint det ser ut att vara!
vickons.blogg.se
sabina,
Ja, det tyckte jag och hur allt blir med hästen får tiden utvisa nu
sabinamannerhagen.blogg.se
Jen,
Åååh ångest- jag har knappt hunnit fundera på julklappar än! =(
www.sparkles.se
Tuva Björnwall,
Håller med om att det känns som att man missar butiker, haha :)
nouw.com/fattagaloppen
Anna Larsson,
ja visst är dom :) va härligt att du nästan är klar med julklapparna, deär ja med har bara kvar till svärföräldrarna men vi vet vad vi ska köpa till dom så de blir bra :)
annamarialarssson.blogg.se
Veiken,
Jag är så lyckligt lottad att jag slipper köpa julklappar. Vi har slutat med det gör gör roliga saker tillsammans istället! :)
www.veiken.se/
carolina,
Mysigt! Inte besök det här stället ännu faktiskt :) Sv; tack ska du ha! :D
knaset.blogg.se